Παρίσι 2024: Οι «έχοντες» αθλητές γυρίζουν την πλάτη τους στο Ολυμπιακό Χωριό!

Όπως αναφέρει ο Γάλλος δημοσιογράφος Νέλσον Μονφόρ, πολλοί είναι οι αθλητές που επιλέγουν να πληρώσουν τη διαμονή τους σε υπερπολυτελή ξενοδοχεία, αγνωώντας το Ολυμπιακό Χωριό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο γνωστός Γάλλος αθλητικογράφος, Nelson Monfort, εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του κατά των «δισεκατομμυριούχων αθλητών» που συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024Συγκεκριμένα, ο Monfort στόχευσε την αμερικανική ομάδα μπάσκετ, την οποία κατηγόρησε ότι δεν τιμά το πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων, με το να αγνοεί την συνύπαρξη με άλλους αθλητές στο Ολυμπιακό Χωριό.

Σε πρόσφατη τηλεοπτική του εμφάνιση, ο γνωστός δημοσιογράφος επέκρινε την επιλογή των NBAers να μην διαμείνoυν στο Ολυμπιακό Χωριό, αλλά σε πολυτελή ξενοδοχεία. Οι ΗΠΑ ταξιδεύουν μεταξύ της Λιλ, που είναι ο τόπος διεξαγωγής των αγώνων και της πόλη Λεβαλουά όπου αποφάσισαν να προπονηθούν. «Πρόκειται για άτομα που μένουν σε ξενοδοχεία 4, 5 αστέρων», κατέληξε ο δημοσιογράφος.
Ωστόσο, σύμφωνα με τη Le Figaro, και η γαλλική ομάδα μπάσκετ έχει επιλέξει να διαμείνει σε ξενοδοχείο υψηλής κατηγορίας, προκειμένου να εξασφαλίσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες προετοιμασίας της.
Πηγή: star.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News