Παρίσι 2024: Με φόρα στις «16» η Μαρία Σάκκαρη
Η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στις «16» των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού νικώντας την Κινέζα Γιουάν Γιου στα δύο σετ, με 6-2, 6-1 ύστερα από 65 λεπτά αγώνα.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατάκτησε επάξια τη συμμετοχή της στις 16 καλύτερες αθλήτριες για δεύτερη συνεχή διοργάνωση, μετά τους Αγώνες του Τόκιο το 2021.
Μετά τη χθεσινή νίκη απέναντι στην Μαυροβούνια Ντάνκα Κόβινιτς σε 58 λεπτά (6-0, 6-1), η Σάκκαρη ήταν και σήμερα εντυπωσιακή, απέναντι σε μια αθλήτρια επί της οποίας μετρά, πλέον, τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο γι΄ αυτήν, καθώς με συγκέντρωση και αποφασιστικότητα καθήλωσε την αντίπαλό της, έκανε δύο break και φτάνοντας στο 4-1 δρομολόγησε τις εξελίξεις στο πρώτο σετ.
Η Σάκκαρη ξεκίνησε με break για να προηγηθεί με 2-0. Η Γιου απάντησε με τον ίδιο τρόπο και μείωσε σε 2-1, αλλά αυτό ήταν το κύκνειο άσμα της στο παιχνίδι, καθώς η αντίπαλός της πήρε τα τέσσερα επόμενα games και έφτασε θριαμβευτικά στο 6-1 και την πρόκριση.
Στη φάση των «16» η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Ουκρανή Μάρτα Κόστιουκ, η οποία με τη σειρά της απέκλεισε Κλάρα Μπουρέλ με 7-6(3), 6-2.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τζόσεφ: «Οι οπαδοί μας ήταν απίστευτοι, δεν μπορούσα να ακούσω τους συμπαίκτες μου»
- Κι: «Ακόμα πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε 7-8 φορές τον Παναθηναϊκό»
- Υπεράνω Όλων: Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει ο Ολυμπιακός να εφησυχασθεί από το «εύκολο» 91-70
- ΟΦΗ: «Χρυσάφι» τα ταμεία του - Αυτά είναι τα χρήματα που θα πάρει
- Διαιτησία: O Σότσα στo ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, δεύτερο σερί ματς ο Μέλερ στο ΠΑΟ-ΑΕΚ
