Παρίσι 2024: Αναβολή στο τρίαθλο λόγω μόλυνσης στον Σηκουάνα!

Τα προβλήματα για τους Γάλλους, όσον αφορά την διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων, δεν σταματούν και στο «καλεντάρι», ήρθε να προστεθεί μια ακόμη αναβολή.

Τα προβλήματα συνεχίζονται για τους Γάλλους και την διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων, με τα νερά του Σηκουάνα να μας οδηγούν σε μια ακόμη αναβολή. Αυτή την φορά, ο αγώνας τριάθλου των ανδρών αναβλήθηκε, αφού τα νερά ήταν μολυνσμένα.

Πιο συγκεκριμένα, οι αθλητές αναμένονταν να βουτήξουν στον ποταμό το πρωί της Τρίτης (30/7), όμως ελάχιστες ώρες πριν την έναρξη του αγωνίσματος, οι διοργανωτές αποφάσισαν την αναβολή του τελικού, αφού τα επίπεδα μόλυνσης στον Σηκουάνα είναι απαγορευτικά, με την τελευταία επιθεώρηση να πραγματοποιείται τα ξημερώματα της Τρίτης (30/7).

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Αποφασίστηκε να αναβληθεί ο τελικός του τριάθλου ανδρών για το πρωί της Τετάρτης (31/7, 10:45 τοπική ώρα). Δυστυχώς, τα καιρικά φαινόμενα δεν είναι στον έλεγχό μας και οι βροχές που έπεσαν στις 26 και τις 27 Ιουλίου άλλαξαν την ποιότητα του νερού και μας αναγκάζουν να επαναπρογραμματίσουμε τον τελικό του τριάθλου για λόγους υγείας»

Με αυτά τα δεδομένα, θα πρέπει να δούμε αν τελικά το πρωί της Τετάρτης (31/7) θα μπορέσει να διεξαχθεί ένας άλλος τελικός, αυτός του τριάθλου γυναικών, με τα καιρικά δελτία να αναφέρουν καταιγίδες την Τετάρτη (31/7) και το αγώνισμα του τριάθλου, σε άνδρες και γυναίκες, να είναι ξανά… στον αέρα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News