ΠΑΟΚ: Πετάει πλήρης για Βοσνία

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του επι ελληνικού εδάφους και ταξιδεύει το απόγευμα αεροπορικώς με προορισμό τη Βοσνία για τη ρεβάνς με τη Μπάνια Λούκα.

Ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να μην προπονηθεί στο γήπεδο που θα γίνει η ρεβάνς με τη Μπάνια Λούκα για τη 2η προκριματική φάση του Champions League και ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με προπόνηση που έγινε το πρωί της τρίτης (30/7) στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες, ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις, ενώ στο τέλος διεξήχθει ένα οικογενειακό δίτερμα.Το ιατρικό δελτίο παρέμεινε κενό, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Αναλυτικά οι παίκτες που αποτελούν την αποστολή για το παιχνίδι με τη Μπόρατς Μπάνια Λούκα είναι οι:

Κοτάρσκι, Τσιφτσής, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Θυμιάνης, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα .

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News