Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Ο Αλαφούζος «σπρώχνει» τον Μαλακατέ στην έξοδο από τον Ερασιτέχνη

Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Ο Αλαφούζος «σπρώχνει» τον Μαλακατέ στην έξοδο από τον Ερασιτέχνη

Ο «τρελός του χωριού» της Sportday έχει «ζουμερά» παρασκήνια αναφορικά με την κίνηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφουζου, να κόψει την χρηματοδότηση στον Ερασιτέχνη

Εν μέσω της καλοκαιρινής ραστώνης, πάντα ο καφές επί της οδού Πανόρμου παρουσιάζει ενδιαφέρον. Εξάλλου στον οργανισμό του Παναθηναϊκού, δεν βαριέσαι ποτέ.

Ακόμα και να λείπει η αγωνιστική περίοδος, υπάρχουν τα… πιστόλια, η αλλαγή σχεδίων, η αποκαθήλωση Ιβάν και ένα σωρό εσωστρεφή γεγονότα που σε κρατούν σε εγρήγορση.

Ενώ, λοιπόν, όλος ο οργανισμός ασχολούνταν με το ποιος θα πάρει τα κουμάντα στη Θύρα 13, ήρθε ο Γιάννης Αλαφούζος και έγινε πρωταγωνιστής. Επιβεβαίωσε πλήρως τον τρελό, διότι αποφάσισε ότι δεν θέλει Βοτανικό και ότι προτιμάει το ΟΑΚΑ όπως έκανε και ο Δημήτρης.

Και πώς μεθόδευσε την κυβίστηση; Τράβηξε το χαλί στον αδαή κυρ Τάκη που νόμιζε στα επίσημα της θύρας 3 ότι ήταν κάτι μεταξύ Λουκά Πανουργιά  και Γεωργίου Καλαφάτη.

Βέβαια κανείς από αυτούς δεν φόραγε φτηνιάρικο κινέζικο πουκάμισο, αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία.

Ο Αλαφούζος, λοιπόν, έκλεισε την κάνουλα και ουσιαστικά παραίτησε τον Μαλακατέ από πρόεδρο του Ερασιτέχνη.

Ουσιαστικά όμως με την κίνηση του αυτή έδειξε κι άλλα δύο πράγματα: 1ον: ότι σύρθηκε από τον Μπακογιάννη στον Βοτανικό, και προφανώς δεν έπρεπε να του χαλάσει το χατήρι και 2ο: πιθανότατα, ο Παναγιωτίδης έχει δική του ατζέντα.

Σε όλο αυτό το κοκτέιλ εμφανίστηκε και σαν σωτήρας η κ. Μπαλωμένου και πάλι στην θέση της. Μύλος δηλαδή… Εικάζεται επίσης ότι η κίνηση κυρ – Γιάννη μπορεί να είναι ιδέα της Μπαλωμένου.

Ως δεδομένα, πάντως, έχουμε τα εξής γεγονότα: ο Αλφι δεν ήθελε επ’ ουδενί κόντρα με τον κόσμο. Δεν χαίρει καμίας εκτίμησης στους φίλους της Πανάθας και δεν θα έκανε μία τόσο ατσούμπαλη κίνηση, για να στρέψει τα βλέμματα πάνω του.

Γνωρίζει, άλλωστε, πόσο αγαπούν τα παιδιά όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Αρα υποβόσκει κάποιο βαθύτερο κίνητρο, κάποιος πιο σοβαρός λόγος για να κόψει το 50άρικο από τον Ερασιτέχνη. Και προφανώς δεν ήταν να μην ξαναδούν οι άρχοντες της θύρας 3 το κινέζικο πουκάμισο ανάμεσα τους……

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News