Παναθηναϊκός: Αυτές είναι οι σκέψεις του Αλόνσο για την ενδεκάδα στη ρεβάνς με την Μπότεφ

Με αποκλειστικό στόχο τη δεύτερη νίκη επί της Μπότεφ θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στη Φιλιππούπολη.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να βολεύεται και με την ισοπαλία στη ρεβάνς της Πέμπτης (21.00, CS1) με την Μπότεφ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα αλλάξει την αγωνιστική τακτική του σε σχέση με την αναμέτρηση των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ, όπου οι «πράσινοι» κέρδισαν 2-1.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο και στη χθεσινή τελευταία προπόνηση επέμεινε στα τακτικά στοιχεία που επιθυμεί να βλέπει από τους παίκτες του ανεξάρτητα από τον αντίπαλο ή την έδρα διεξαγωγή του ματς. Πίεση ψηλά, ανακτήσεις μπάλας, γρήγορες αντεπιθέσεις, αποτελεσματικά τελειώματα.

Στοιχεία που τα είχε ο Παναθηναϊκός για σχεδόν μία ώρα στο ματς της Αθήνας, αλλά το βράδυ της Πέμπτης θα πρέπει να τα παρουσιάσει σε μεγαλύτερη διάρκεια. Η Μπότεφ έδειξε πως έχει και φυσικές δυνάμεις, αλλά και την ποιότητα για να φέρει σε δύσκολη θέση τον Παναθηναϊκό, αν της δώσει δικαιώματα και την αφήσει να ελπίζει μέχρι τέλους.

Συνεπώς, ο Ντραγκόφσκι θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Ίνγκασον και Γεντβάι στο κέντρο της άμυνας, Βαγιαννίδης και Μλαντένοβιτς θα είναι τα μπακ. Αράο, Τσέριν και Μπακασέτας θα βρίσκονται στα χαφ. Μαντσίνι και Τζούριτσιτς θα είναι στα «φτερά», ενώ ο Γερεμέγεφ θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News