Παρίσι 2024: Με Καλάθη στον «τελικό» κόντρα στην Αυστραλία η Εθνική
Ο Νικ Καλάθης ακολουθεί παυσίπονη αγωγή, αλλά θα τεθεί στη διάθεση του Σπανούλη για το μεγάλο ματς.
O Nικ Καλάθης… θα σφύξει τα δόντια και θ΄ αγωνιστεί απέναντι στην Αυστραλία αύριο, Παρασκευή (2/8, 14:30), στο τρίτο και τελευταίο ματς της εθνικής στον 1ο όμιλο του Ολυμπιακού Τουρνουά μπάσκετ, στη Λιλ.
Ο αγώνας είναι «τελικός» για την «επίσημη αγαπημένη», λόγω των δύο ηττών της, με Καναδά και Ισπανία, που με… απλά μαθηματικά, θέλει νίκη πάση θυσία και ιδανικά με 3+ πόντους για να προκριθεί στις «8», με τα σενάρια πρόκρισης να είναι αρκετά.
Ο Καλάθης είχε τραυματιστεί στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής με την Ισπανία. Είχε δεχτεί αγκωνιά στη διάρκεια του αγώνα και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, καθώς αισθανόταν έντονο πόνο.
Ο παρακλινικός έλεγχος που έγινε, με ακτινογραφία και υπέρηχο, ήταν αρνητικός για εμφανή εστία κατάγματος και έδειξε κάκωση στα μαλακά μόρια και ενδιάμεσα στα τελευταία πλευρά.
Ο Νικ Καλάθης ακολουθεί παυσίπονη αγωγή, αλλά θα τεθεί στη διάθεση του Σπανούλη για το μεγάλο ματς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ο απίθανος Ελ Κααμπί και η συζήτηση με τον Μεντιλίμπαρ
- Παναθηναϊκός Γιένσεν: Κι αν του κάτσει;
- Βαλέριος Λεωνίδης: Όταν δακρύσαμε μαζί του για το χαμένο χρυσό στην Ατλάντα
- Καιρός: Ο καύσωνας επιμένει για τρίτη ημέρα – Σε ποιες περιοχές το θερμόμετρο θα φτάσει τους 43 βαθμούς
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το ΠΑΟΚ - Χάποελ Ιερουσαλήμ
