ΑΕΚ: Ο Πινέδα και η επιστροφή στο Μεξικό

ΕΥΡΩΚΙΝΗΣΗ

Ο Ορμπελίν Πινέδα, όπως δήλωσε ο ατζέντης του Μάριο Βιγιαρεάλ στο Fox Sports της πατρίδας του, είχε απορρίψει προσφορές πέρσι από πολλές ομάδες προτού φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ, μεταξύ των οποίων και η Νότιγχαμ Φόρεστ, ενώ τόνισε ότι ο παίκτης του ούτε που το σκέφτεται για να γυρίσει στο Μεξικό.

Μπορεί το σίριαλ της πιθανής μετακίνησης του Ορμπελίν Πινέδα στο Μεξικό και τη Μοντερέι να έχει λήξει οριστικά και αμετάκλητα, ωστόσο οι αποκαλύψεις γύρω από αυτό συνεχίζονται. Ο ατζέντης του χαφ της ΑΕΚ, Μάριο Βιγιαρεάλ, μίλησε στο Fox Sports του Μεξικού και έδωσε στη δημοσιότητα τον λόγο που ο Πινέδα ήταν με το ένα πόδι εκτός της «Ένωσης» και αυτός ήταν η οικογένειά του. Παρόλα αυτά, δήλωσε ότι τιμά την ομάδα του και το συμβόλαιό του, όντας ένας σωστός επαγγελματίας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βιγιαρεάλ:

«Ο Ορμπελίν έκανε μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία δύο χρόνια για να πάει στην ΑΕΚ. Απέρριψε προσφορές εκατομμυρίων δολαρίων (ειδικά από τη Νότιγχαμ Φόρεστ) για να έρθει στην ΑΕΚ πέρσι. Δεν σκέφτηκε τα χρήματα. Οι άνθρωποι έχουν μικρή μνήμη και δεν θυμούνται. Έχουμε μνήμη και σεβόμαστε τους πάντες. 

Ο Ορμπελίν δεν ζήτησε να είναι ελεύθερος. Θέλει να επιστρέψει στο Μεξικό για οικογενειακούς λόγους, όχι για τα χρήματα. Ζήτησε τη μεταγραφή του με διαφάνεια και ταπεινότητα. Πόσοι παίκτες το κάνουν αυτό; Όντας επαγγελματίας και συνεχίζοντας να προπονείσαι με χαμόγελο, πρέπει να εκτιμάς ορισμένα πράγματα στη ζωή».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News