ΔΥΠΑ: Μέχρι σήμερα οι αιτήσεις για το πρόγραμμα απασχόλησης στην Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης
Έως σήμερα θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις των επιχειρήσεων για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα απασχόλησης της ΔΥΠΑ στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται σε 28 εκατ. ευρώ και θα καλυφθεί με πόρους της ΔΥΠΑ. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, έχει καλυφθεί το 90% από τις συνολικά 2.000 θέσεις.
Σκοπός της δράσης είναι η δημιουργία θέσεων πλήρους απασχόλησης για την πρόσληψη ανέργων 30 ετών και άνω στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Η επιχορήγηση καλύπτει έως το 70% του μισθού και των εισφορών (έως 17.160 ευρώ συνολικά) για 12 μήνες, με δυνατότητα επέκτασης για άλλους 12.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ιδιωτικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν υποβάλουν αίτηση στην Ενιαία Ψηφιακή Πύλη της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr), και συγκεκριμένα, στον σύνδεσμο https://www.gov.gr/ipiresies/epikheirematike-drasterioteta/apaskholese-prosopikou/summetokhe-epikheireseon-ergodoton-se-programmata-katartises-anergon
Σημειώνεται ότι μετά την υποβολή της αίτησης, η ΔΥΠΑ επιβεβαιώνει ότι η επιχείρηση πληροί τις προϋποθέσεις και οι εργασιακοί σύμβουλοι της ΔΥΠΑ υποδεικνύουν υποψηφίους με την ειδικότητα και τα απαιτούμενα προσόντα που δήλωσε ο εργοδότης. Ο εργοδότης επιλέγει τον ωφελούμενο και προχωράει στην πρόσληψη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: «Αξίζουμε να είμαστε στο Final Four, πρέπει όμως να το αποδείξουμε»
- Ολυμπιακός: Όταν η μπάλα δεν καταλήγει στο πλεκτό...
- Άντρια Ζίβκοβιτς: Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς... αστερίσκο
- ΑΕΚ: Μπορεί να στεφθεί πρωταθλήτρια νικώντας τον Παναθηναϊκό; Τι χρειάζεται για τον τίτλο
- Υπεράνω Όλων: Κάποιες φορές δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο
