ΑΕΚ Παρασκήνιο: Γιατί «στράβωσε» ο Αλμέιδα και το μήνυμα που έστειλε στον Μάριο Ηλιόπουλο

Τι ενόχλησε τον προπονητή της ΑΕΚ και «πέταξε βόμβες». Γράφει «ο τρελός… του χωριού»

Για «ατάκες-φωτιά του Αλμέιδα έκαναν λόγο τα περισσότερα ΜΜΕ, δηλαδή, τα σάιτ κι οι εφημερίδες έπειτα απ’ όσα είπε ο Αργεντινός στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε προχθές στην Ανδόρα. Τι ατάκες και «πράσινα άλογα»; Ναι, αυτή είναι η ερώτηση του Τρελού, ο οποίος σας ενημέρωσε απ’ το περασμένο Σάββατο για όσα συμβαίνουν στα Σπάτα και στα Φιλαδέλφεια. Ή για να το θέσω πιο σωστά, όσα αντιλαμβάνεται ο «πελάδο» ότι συμβαίνουν.

Σας υπενθυμίζω τι σας είχα αναφέρει τις προάλλες. «Η ανησυχία του Αλμέιδα θα αυξηθεί τις επόμενες ημέρες. Ειδικά μετά το χθεσινό πρωτοσέλιδο που έβαλε τον Αργεντινό στο… κάδρο των αποδοκιμασιών από τους οπαδούς. Ξέρει ο “πελάδο” και ποια είναι η σχέση του νέου εργοδότη του με τα συγκεκριμένα ΜΜΕ, όπως γνωρίζει και τη δυνατότητα παρέμβασης που έχουν οι νεοπροσληφθέντες στην ΠΑΕ. Aρα, η επισήμανση γι’ αποδοκιμασίες και εις βάρος του Ματίας έγινε εν γνώσει ή και με την επιδοκιμασία της διοίκησης. Δεν τα λέει ο Τρελός, αλλά ο περίγυρος», ήταν το απαύγασμα, όπως λένε κι οι γραμματιζούμενοι, του ρεπορτάζ που συγκέντρωσα μετά το πρώτο ματς με κάποια απίθανη ομάδα απ’ την Ανδόρα.

Τον Αλμέιδα ενόχλησαν οι αναφορές στο πρόσωπό του ως αποδέκτη των αποδοκιμασιών, αλλά και όσα κυκλοφόρησαν για τη σύγχυση των παικτών κι ειδικά του Γιόνσον, αναφορικά με την τακτική της ΑΕΚ, στην πρεμιέρα των ευρωπαϊκών υποχρεώσεών της.

Oταν ο Ματίας αναφέρθηκε στην απογοήτευσή του, δεν το έπραξε τυχαία. Είναι, άλλωστε, άνθρωπος που λειτουργεί πολύ με το συναίσθημα και γι’ αυτό έστειλε τα μηνύματά του προς τον νέο εργοδότη του, τον Μάριο Ηλιόπουλο. Περίμενε περισσότερη στήριξη από εκείνον, μετά και από τις ανακατατάξεις στην ΠΑΕ που επεσήμανε στη δήλωση του ο Αργεντινός!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News