ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Σύσκεψη της διοίκησης έως τα ξημερώματα στο «Καμπ Νόου»

Αναζητούν λύσεις τα ανώτερα στελέχη της Μπαρτσελόνα για άμεση αντίδραση μετά την ήττα αλλά κυρίως για την κακή εικόνα των «μπλαουγκράνα» στο παιχνίδι του Champions League με αντίπαλο τη Μπάγερν Μονάχου.

Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα: ο πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος και ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Μπαρτσελόνα έφυγαν πολύ αργότερα από το συνηθισμένο, καθώς είχαν μία μίνι- σύσκεψη στο «Καμπ Νόου», μετά το τέλος του ευρωπαϊκού αγώνα των Καταλανών. Ο Ζεράρ Πικέ επίσης έφυγε αργότερα από ό, τι συνήθως φεύγουν οι ποδοσφαιριστές. Η βαριά ήττα με 2-0 από τη Μπάγερν Μονάχου, όπως την χαρακτήρισε ο Πικέ μετά τον αγώνα, προκάλεσε μεγάλη δυσαρέσκεια στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα, με τη διοίκηση του συλλόγου να βρίσκεται σε εγρήγορση.

Όπως αναφέρει η Mundo Deportivo: 

Ο  πρόεδρος των «μπλαουγράνα» Τζουάν Λαπόρτα, συναντήθηκε στο « Καμπ Νόου», μετά τον αγώνα, με τον αντιπρόεδρο του Ραφαέλ Γιούστε και τον αθλητικό διευθυντή, Ματέου Αλεμάνι. Η συνάντηση μεταξύ των τριών ισχυρών ανδρών των Καταλανών, διήρκησε έως τα ξημερώματα. Στην εν λόγω μίνι σύσκεψη, δεν ελήφθησαν άμεσες αποφάσεις αλλά κυρίως συζητήθηκαν οι λόγοι της εικόνας της ομάδας απέναντι στην Μπάγερν και η στρατηγική που θα ακολουθήσουν ώστε να γίνει ολική επαναφορά στο σύλλογο.

Με καθυστέρηση αποχώρησε επίσης και ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ,  ο οποίος έφυγε με το αυτοκίνητό του μετά τα μεσάνυχτα, σχεδόν δύο ώρες δηλαδή μετά το τέλος του παιχνιδιού, αλλά οι λόγοι για τους οποίους ο κεντρικός αμυντικός κράτησε τόσο πολύ είναι άγνωστοι.  

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News