UEFA CHAMPIONS LEAGUE: Ευρωπαϊκό ντεμπούτο για τον... Παριζιάνο Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι θα είναι το κεντρικό πρόσωπο στο Μπριζ, στην πρώτη του εμφάνιση με την Παρί στο Champions League, σε μια μέρα όπου δεσπόζουν τα μεγάλα ματς Λίβερπουλ – Μίλαν και Ίντερ – Ρεάλ Μαδρίτης,

Η πρεμιέρα του φετινού Champions League δεν μας «γέμισε» ποδοσφαιρικά, αφού είχαμε ένα μόνο κατ’ ευφημισμόν ντέρμπι, δύο παιχνίδια χωρίς γκολ, ένα 20λεπτο ποδοσφαίρου στο Μάλμε και μια άχρωμη Τσέλσι. Πάλι καλά που είδαμε το πιο… τρελό 45λεπτο των τελευταίων χρόνων στη Σεβίλλη και την ανατροπή της Γιανγκ Μπόις, που κράτησαν ψηλά το ενδιαφέρον και την αγωνία.

Οι προσδοκίες από το σημερινό πρόγραμμα είναι μεγάλες, με τα μεγάλα ματς Λίβερπουλ – Μίλαν και Ίντερ – Ρεάλ Μαδρίτης, την πρεμιέρα της Σίτι, της Παρί, αλλά και της πρωτάρας Σερίφ, που την αισθανόμαστε λίγο πιο κοντά μας, λόγω της παρουσίας του Κολοβού και του Αθανασιάδη.

Φυσικά, πολυαναμενόμενο είναι και το ντεμπούτο του Λιονέλ Μέσι με τους Παριζιάνους στο Champions League, για πρώτη φορά με άλλη φανέλα πλην αυτής της Μπαρτσελόνα.

Το παιχνίδι Λίβερπουλ – Μίλαν ξυπνά σε όλους μνήμες από το «Θαύμα της Κωνσταντινούπολης» του 2005, με την απίστευτη ανατροπή των «κόκκινων», αλλά και από τη ρεβάνς που πήραν οι «ροσονέρι» στο ΟΑΚΑ δύο χρόνια αργότερα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τετάρτης 15/9: 

Μπεσίκτας – Ντόρτμουντ 19:45 (Cosmote Sport 2)

Σέριφ Τίρασπολ – Σαχτάρ Ντόνετσκ 19:45 (Cosmote Sport 3)

Ατλέτικο Μαδρίτης – Πόρτο 22:00 (Cosmote Sport 8)

Ίντερ – Ρεάλ Μαδρίτης 22:00 (Cosmote Sport 3)

Λίβερπουλ – Μίλαν 22:00 (Cosmote Sport 2)

Μάντσεστερ Σίτι – Λειψία 22:00 (Cosmote Sport 7)

Μπριζ – Παρί Σεν Ζερμέν 22:00 (Mega)

Σπόρτινγκ – Άγιαξ 22:00 (Cosmote Sport 9)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News