Παρασκήνιο Διαιτησία: SMS AEK στον Λανουά

Με τακτική που παραπέμπει στον Γιαννάκη Παπαδόπουλο άρχισαν στα Φιλαδέλφεια οι διαρροές για τον νέο αρχιδιαιτητή. Γράφει ο τρελός… του χωριού

Με εντυπωσιακό τρόπο μπήκε στην ΕΠΟ ο Γκαγκάτσης. Μέσα σε περίπου δύο εβδομάδες συμφώνησε κι ανακοίνωσε τον Γιοβάνοβιτς για την Εθνική κι έφτιαξε όλο το οργανόγραμμα για όλες τις ηλικίες των αντιπροσωπευτικών ομάδων, οι οποίες αποτελούν τον καθρέφτη του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Eλυσε το θέμα με την έδρα των διεθνών, ενώ έβαλε στις… ράγες και το τρένο για το νέο προπονητικό κέντρο. Πάνω απ’ όλα, όμως, έλυσε το πρόβλημα με τη στελέχωση της κεντρικής επιτροπής διαιτησίας και μάλιστα εξασφάλισε την ομόφωνη έγκριση των επιλογών. Εστω κι αν πίσω απ’ το… παραβάν, η ΑΕΚ κι η Πανάθα έχουν αρχίσει να ξεγυμνώνονται όπως η… Θεοπούλα όταν πήγε να ψηφίσει στις εθνικές εκλογές.

Ειδικά απ’ τα Φιλαδέλφεια, οι διαρροές είναι καθημερινές. Πριν καλά-καλά προλάβουν να ενημερωθούν οι οπαδοί της ομάδας, για την ομόφωνη έγκριση του Λανουά, τα «εξαπτέρυγα» άρχισαν την επιχείρηση αποδόμησης του Γάλλου. Με συνεχείς διαρροές προσπαθούν να τον απαξιώσουν στα μάτια της κοινής γνώμης. Μέχρι και για τη θητεία του στη γαλλική ΚΕΔ άρχισαν να γράφουν. Με βασικό επιχείρημα ότι δεν την ολοκλήρωσε. Αντε τώρα, να αποδείξει ο άνθρωπος ότι δεν είναι… ελέφαντας.

Η στάση της ΑΕΚ παραπέμπει σε ένδοξες μέρες του Παπαδόπουλου. Οι διαρροές θυμίζουν έντονα τον Γιαννάκη. Εκείνος φέρεται να δίνει το στίγμα. Σταδιακά θα πάρουν μπροστά κι απ’ την Πανάθα. Αλλά μέχρι τότε, το πρόβλημα είναι ότι ενώ συμφώνησαν όλοι να κάνουν μία νέα αρχή, μακριά απ’ την τοξικότητα, τα «εξαπτέρυγα» του Παπαδόπουλου προσπαθούν να φθείρουν τον νέο αρχιδιαιτητή, χωρίς να έχουν δείγματα γραφής της δουλειάς του και των κρίσεών του. Εκτός κι αν ήθελαν απ’ τα Φιλαδέλφεια να στείλουν ένα μήνυμα πίεσης στον Λανουά.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News