ΠΑΟΚ: Το ταξίδι στην άκρη της Μεσογείου

Οι πρώτες σκέψεις για τους αντικαταστάτες Αουγκούστο και Καγκάβα στο αρχικό σχήμα

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης στο Γιβραλτάρ εκεί που θα αντιμετωπίσει την Λίνκολν στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Conference League. Στην αναφορά την στην παρουσία της Λίνκολν σε αυτή τη φάση του νεοσύστατου θεσμού, ο UEFA φρόντισε με τον τρόπο της να«προειδοποιήσει» τον ΠΑΟΚ, θυμίζοντας τη νίκη της Λίνκολν επί της Σέλτικ, για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, το 2016. Η Λίνκολν διαθέτει στο ρόστερ της και μια σειρά από ημιεπαγγελματίες ποδοσφαιριστές, και μόνο η παρουσία της σε φάση ομίλων ενός Ευρωπαϊκού θεσμού αποτελεί τη μεγαλύτερή της επιτυχία.

 

Ανοίγοντας τις σημειώσει του Ραζβάν Λουτσέσκου, είναι δεδομένο πως ο Ρουμάνος τεχνικός θα προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με την αρχική 11άδα της αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, κάτι που θα γινόταν ακόμα και αν η εικόνα των ασπρόμαυρων ήταν θετική. Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο έμεινε εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων ενώ ο Σίντζι Καγκάβα δεν έχει δηλωθεί στην Ευρωπαϊκή λίστα. Ποιες είναι οι επιλογές;

Οι Κούρτιτς, Εσίτι, Τσιγγάρας είναι οι υποψήφιοι για τη θέση του Βραζιλιάνου μέσου. Όσον αφορά τον Ιάπωνα μεσοεπιθετικό, ο Μιτρίτσα φαντάζει ως το φαβορί. Ένα ακόμα ερωτηματικό αφορά τη διαχείριση του αριστερού άκρου της άμυνας, εκεί που την περασμένη Κυριακή ξεκίνησε ο Βιεϊρίνια και αντικαταστάθηκε από τον Σίντκλεϊ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News