ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Η Αλ Κολούντ πιέζει για Εκονγκ και ο Δικέφαλος πιέζει Σότσι για Ντρκούσιτς

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο κάνει λόγο για συμφωνία ΠΑΟΚ – Αλ Κολούντ για την παραχώρηση του Ουίλιαμ Τροστ Εκονγκ – Ετσι θα χειριστεί την υπόθεση ο Δικέφαλος, που θέλει Ντρκούσιτς για αντικαταστάτη.

Με ανάρτησή του, ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αναφέρει πως ΠΑΟΚ και Αλ Κολούντ συμφώνησαν για την παραχώρηση του Ουίλιαμ Τροστ Εκονγκ. Στην αναφορά του σημειώνει πως η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία, που φέτος ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία, έχει έρθει σε συμφωνία όχι μόνο με τον ΠΑοκ αλλά και με τον 30χρονο διεθνή Νιγηριανό κεντρικό αμυντικό.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν θέλησαν να σχολιάσουν το παραμικρό λόγω της αναμέτρησης με τη Μάλμε, όμως αυτό που προκύπτει είναι πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν επιθυμεί την παραμικρή αλλαγή στο ρόστερ μέχρι τις 13 Αυγούστου, όταν και θα γίνει η ρεβάνς με τους Σουηδούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένος να συζητήσεις αλλά και να αποδεχθεί την πρόταση της Αλ Κολούντ για τον Ουίλιαμ Τροστ Εκονγκ, αρκεί η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία να δεχθεί την ενεργοποίηση της συμφωνίας μετά τον δεύτερο αγώνα με τη Μάλμε.

Αυτό συμβαίνει διότι ο ΠΑΟΚ θέλει να προλάβει στις ημέρες που μεσολαβούν να μπορέσει να φτάσει σε συμφωνία με τη Σότσι για την απόκτηση του Βάνια Ντρκούσιτς, προκειμένου ο 24χρονος διεθνής Σλοβένος κεντρικός αμυντικός να αντικαταστήσει τον Εκονγκ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News