Τσιμίκας: «Το ονειρό μου να σκοράρω με τη Λίβερπουλ έγινε πραγματικότητα»

Τι δήλωσε ο Κώστας Τσιμίκας για το γκολ που πέτυχε με τη φανέλα της Λίβερπουλ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και για το πώς κυλά η πρώτη του προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Άρνε Σλοτ.

Ο Κώστας Τσιμίκας, κατέγραψε το πρώτο του γκολ από την ημέρα που φόρεσε τη φανέλα της Λίβερπουλ, στη φιλική νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-0 στις ΗΠΑ. Ο διεθνής μπακ, μίλησε μετά το τέλος του ματς για το γκολ του, αλλά και για το πώς νιώθει που προετοιμάζεται υπό τις οδηγίες πλέον του Άρνε Σλοτ. 

Δείτε το γκολ:

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Έτσι παίζουμε, όλοι έχουν αυτοπεποίθηση. Νομίζω ότι αυτό οφείλεται στην πολύ καλή, σκληρή δουλειά που κάναμε με τον νέο μας προπονητή, τις νέες ιδέες. Έτσι, πρέπει απλά να συνεχίσουμε, να δουλέψουμε πραγματικά σκληρά και να κάνουμε ακριβώς αυτό που μπορούμε καλύτερα.

Νομίζω ότι ένα από τα όνειρά μου έγινε πραγματικότητα – να σκοράρω για αυτόν τον σύλλογο, με αυτή τη φανέλα. Σήμερα επίσης γεννήθηκε το μωρό του αδελφού μου, οπότε είμαι κάτι παραπάνω από χαρούμενος με το γκολ και το μωρό!

Είναι πάντα ωραίο όταν ταξιδεύουμε στο εξωτερικό να βλέπουμε όλους τους υποστηρικτές της Λίβερπουλ σε όλο τον κόσμο να τραγουδούν για την ομάδα μας. Είμαστε κάτι παραπάνω από χαρούμενοι και απλά τους ευχαριστούμε πολύ».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News