Παναθηναϊκός Μεταγραφές: «Πρόταση 4,5 εκ. ευρώ για τον Πατέ Σις της Ράγιο Βαγιεκάνο»

Ισπανικό δημοσίευμα κάνει λόγο για πρόταση του Παναθηναϊκού στον Πατέ Σις της Ράγιο Βαγιεκάνο, ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, συν ακόμη ένα σε μορφή μπόνους.

Εντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί  στην Ισπανία, η οποία συνδέει τον Παναθηναϊκό με τον Πατέ Σις της Ράγιο Βαγιεκάνο. Ο 30χρονος μέσος (μπορεί να υποστηρίξει με άνεση τόσο την θέση 6 όσο και την θέση 8), αποτέλεσε βαρόμετρο στην ομάδα από το Βαγιέκας την τελευταία τριετία, έχοντας 101 συμμετοχές, 5 γκολ και 2 ασίστ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου, ο Σενεγαλέζος άσος, που είναι και 17 φορές διεθνής, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού», οι άνθρωποι του οποίου έχουν προσφέρει ένα ποσό κοντά στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ, συν ακόμα ένα σε μορφή μπόνους, για να πείσουν τους Μαδριλένους να αφήσουν τον παίχτη.

Το συμβόλαιο του θηριώδους (1,86μ.) χαφ, ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025 και ο ίδιος δεν προτίθεται να ανανεώσει. Οι απαιτήσεις της τωρινής ομάδας του όμως, ανέρχονται στα 6 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που φαντάζει αδύνατο να διαθέσει ο Παναθηναϊκός για έναν ποδοσφαιριστή σε αυτή την ηλικία.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News