ΑΕΚ: Σύννεφα και συνάντηση Αλμέιδα-Ηλιόπουλου

Η εικόνα που έχει παρουσιάσει η ΑΕΚ στα πρώτα επίσημα ματς της, έχει προκαλέσει ανησυχία τόσο στους φίλους της ομάδας όσο και στην ηγεσία αυτής, για αυτό τον λόγο έχει προγραμματιστεί συνάντηση μεταξύ του Ματίας Αλμέιδα και του Μάριου Ηλιόπουλου.

Η ΑΕΚ, υπέστη ένα ανεπανάληπτο κάζο την περασμένη Τρίτη (6/8) στην Αρμενία, ηττώμενη με 3-1 από την άσημη Νοά, κάτι που έκανε τον κόσμο της ομάδας να βράζει, αλλά και τη διοίκηση αυτής να προβληματίζεται, καθώς το ενδεχόμενο αποκλεισμού από το Conference League για δεύτερη φορά στην ιστορία της είναι ισχυρό. Η «Ένωση» έκανε ακόμα μία προβληματική εμφάνιση το φετινό καλοκαίρι, μετά την άσημη Ίντερ ντ’ Εσκάλδες, γεγονός που μόνο απαρατήρητο δεν έχει και δεν μπορεί να περάσει.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Μάριος Ηλιόπουλος αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Ματίας Αλμέιδα, όπου θα ζητηθούν εξηγήσεις για την εικόνα της ομάδας, ενώ θα τεθούν επί τάπητος όλα τα δεδομένα και οι δύο άντρες θα συζητήσουν για τα πάντα.

Εξάλλου, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ εμφανίστηκε αποφασισμένος να κάνει ό,τι πρέπει για να βρει ξανά η ομάδα τον δρόμο της, και σε μήνυμά του προς τον κόσμο στην εκδήλωση ονοματοδοσίας της Θύρας 21, η οποία πήρε το όνομα του Μιχάλη Κατσούρη τόνισε πως «θα γίνουν όλα όσα πρέπει».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News