Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Η αινιγματική απάντηση του προπονητή της Σπόρτινγκ για Ιωαννίδη

eurokinissi

Ο προπονητής της Σπόρτινγκ ρωτήθηκε για το πολυσυζητημένο θέμα της μεταγραφής του Ιωαννίδη στους Πορτογάλους, με τον ίδιο να δίνει μια…αινιγματική απάντηση.

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα είναι η ομάδα που πρόκειται να συνεχίσει ο Φώτης Ιωαννίδης -ο οποίος σύμφωνα με την πλευρά του Παναθηναϊκού δεν πωλείται- αφού η Σπόρτινγκ συνεχίζει να βάζει…λάδι στην φωτιά και τα πορτογαλικά ΜΜΕ  τον αναφέρουν συχνά σε δημοσιεύματά τους.

Μάλιστα, για το συγκεκριμένο θέμα ρωτήθηκε και ο προπονητής της Σπόρτινγκ, Ρούμπεν Αμορίμ, όταν η συζήτηση είχε κατεύθυνση την μεταγραφική ενίσχυση:

«Νομίζω πως το ρόστερ μας θα βελτιωθεί. Δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά όπως ξέρετε έχουμε ξεκάθαρους στόχους και δεν θα τα παρατήσουμε μέχρι η μεταγραφή τους να καταστεί αδύνατη».

Η απάντηση αυτή, έφερε και την επόμενη ερώτηση, αφού θεωρήθηκε σαν μια μίνι…αναφορά στον Έλληνα επιθετικό, με τον ίδιο ωστόσο να απαντά αινιγματικά: «Για τον Ιωαννίδη; Δεν ανέφερα κάποιο όνομα, εσείς το κάνατε, αλλά θα δούμε».

Πάντως, σύμφωνα με την «A Bola»,  η Σπόρτινγκ σιγά σιγά…υποχωρεί, αφού  τα «λιοντάρια» έχουν ήδη καθυστερήσει πολύ περιμένοντας τη συγκεκριμένη υπόθεση που δεν μοιάζει να παρουσιάζει πρόοδο, με τον  Παναθηναϊκό να θέλει να κρατήσει τον Φώτη Ιωαννίδη στο ρόστερ του και τη νέα σεζόν.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News