ΑΕΚ Παρασκήνιο: Καπέλωμα στον Αλμέιδα!

Αν και προηγήθηκε η συνάντηση του Ηλιόπουλου με τον Αργεντινό, για την ΠΑΕ είχαν μεγαλύτερη αξία τα πρόστιμα.

Παραδέχτηκε ο Αλμέιδα ότι έγιναν λάθη και στο Ερεβάν. Ναι. Αυτό μας είπαν οι διαρροές απ’ την ΠΑΕ έπειτα απ’ τη συνάντηση του Ματίας με τον Μάριο. Σύμφωνα με όσα βγήκαν απ’ τα Φιλαδέλφεια, ο «πελάδο» παραδέχτηκε στον Ηλιόπουλο και τα λάθη που έγιναν κόντρα στη Νόα και την απογοητευτική κατάσταση της ΑΕΚ και την έλλειψη αγωνιστικής ταυτότητας.

Αλήθεια, ο Αλμέιδα ήξερε ότι τα είπε όλα αυτά ή του τα μετέφεραν απ’ τις ιστοσελίδες. Προφανώς, ούτε ο Αργεντινός ήταν ικανοποιημένος απ’ την εικόνα της ομάδας του στην Αρμενία. Oπως δεν ήταν και στα δύο ματς με την απίθανη ομάδα απ’ την Ανδόρα, παρά την πρόκριση της ΑΕΚ.

Πρώτα βγήκε η προεδρική παρέμβαση κι η τιμωρία κι έπειτα η… ομολογία του Ματίας.

Αλλά να δίνει εξηγήσεις ο Αλμέιδα στον εργοδότη του σαν να απολογείται, προφανώς και δεν εντάσσεται στο… ρεπερτόριό του. Oλη η διαδικασία κι οι διαρροές παρέπεμπαν σε καπέλωμα του Ματίας απ’ τον Μάριο. Ακόμα και η χρονική σειρά των διαρροών με στρέφουν προς αυτή την κατεύθυνση. Η συνάντηση προέδρου και προπονητή προηγήθηκε της ομιλίας Ηλιόπουλου στους παίκτες και στην επιβολή προστίμου. Αλλά πρώτα βγήκε η προεδρική παρέμβαση κι η τιμωρία των ποδοσφαιριστών κι έπειτα η… ομολογία του Αλμέιδα. Απορώ πώς δεν μας είπαν ότι ο Αργεντινός ζήτησε συγγνώμη απ’ τον Ηλιόπουλο.

Τα καταγράφω όλα αυτά επειδή έμαθα από φίλο του προπονητή ότι τέτοια σκηνικά δεν του αρέσουν. Εδώ που τα λέμε, στη διετία της θητείας του στην ΑΕΚ δεν είχε την παραμικρή ενόχληση απ’ τον Μελισσανίδη. Από τότε που έπιασε ο Ματίας δουλειά στα Σπάτα, ο Δημητράκης δεν χρειάστηκε ούτε μία φορά να πάει και να τα ψάλει στους παίκτες. Ο Ηλιόπουλος το έπραξε και μάλιστα σε χώρο που κατά τον Αλμέιδα είναι
ιερός. Σαν να μου έλεγε ο φίλος ότι ο «πελάδο» ήδη έχει εκνευριστεί. Iδωμεν!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News