Ολυμπιακός: Τα πλάνα του Μεντιλίμπαρ απέναντι στον Άρη Λεμεσού

Οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν απόψε το τελευταίο τους φιλικό στην Κύπρο, λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, απέναντι στον Άρη Λεμεσού.

Ολυμπιακός, μετά το μοναδικό εντός έδρας φιλικό του κόντρα στην Νότιγχαμ (3-4), πέταξε για την Κύπρο όπου θα δώσει το τελευταίο του φιλικό, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Αντίπαλος των «ερυθρόλευκων» σήμερα το βράδυ (10/8, 20.30 Cosmote Sport), ο Άρης Λεμεσού σε ένα κρίσιμο τεστ, αφού η ομάδα του Μεντιλίμπαρ θα αντιμετωπίσει την επόμενη εβδομάδα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και σε εκτός έδρας αναμέτρηση, τον Βόλο.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που είτε δεν αγωνίστηκαν, είτε δεν είχαν καθόλου χρόνο συμμετοχής στο εντός έδρας φιλικό με την Νότιγχαμ.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ένας εκ των Πασχαλάκη ή Αναγνωστόπουλο. Στα άκρα της άμυνας θέση βασικού θα έχουν οι Ροντινέι με τον Ορτέγκα, ενώ αναμένεται να δούμε τους Μπιανκόν και Άμπι στο δίδυμο των στόπερ. Όσον αφορά τον άξονα, εκεί διεκδικούν θέση οι Ντόη, Μπακούλας και Μουζακίτης, ενώ στα άκρα θα δούμε ξανά τον Βέλντε, αλλά και τον Μπιέλ, με τον Γιάρεμτσουκ να βρίσκεται στη κορυφή της επίθεσης. Χρόνο συμμετοχής πρόκειται να πάρουν και οι Μασούρας, Κωστούλας, Κουτσίδης και Παπακανέλλος.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News