Αρης Μεταγραφές: Το «παλεύει» για Μουνίρ Ελ Χανταντί

Την περίπτωση του Μουνίρ Ελ Χανταντί, ο οποίος είναι ελεύθερος, φαίνεται πως εξετάζουν στον Αρη για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής τους γραμμής.

Μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προτίθεται να πραγματοποιήσει ο Αρης, διερευνώντας την περίπτωση της απόκτησης του Μουνίρ Ελ Χανταντί. 

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός «έφτιαξε» το όνομά του από το πέρασμα του στην Μπαρτσελόνα, της οποία διατέλεσε μέλος για 9 χρόνια, έχοντας και ορισμένους δανεισμούς σε άλλες ομάδες της Ισπανίας.  Τελευταία του ομάδα ήταν η Λας Πάλμας, από την οποία έμεινε ελεύθερος, έχοντας 39 παιχνίδια, 4 γκολ και 2 ασίστ.

Συνολικά με τους «μπλαουγκράνα» απαριθμεί 56 συμμετοχές με 12 γκολ και 11 ασίστ, ενώ η ομάδα που έχει «γράψει» τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής είναι η Σεβίλλη. Με τους Ανδαλουσιανούς έχει καταγράψει 113 παιχνίδια, με 25 γκολ και 7 ασίστ.

Στην συλλογική καριέρα του έχει 350 συμμετοχές με 88 γκολ και 39 ασίστ, ενώ είναι 11 φορές διεθνής με την εθνική Μαρόκο, έχοντας και 2 τέρματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως έχει αγωνιστεί στα μικρότερα εθνικά τμήματα της Ισπανίας, μετρώντας 19 εμφανίσεις και 12 γκολ, ενώ έχει και 1 συμμετοχή με την ανδρική ομάδα της «φούριας ρόχα».

Εν τέλει επέλεξε να εκπροσωπήσει την εθνική Μαρόκου.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News