Ολυμπιακός Μεταγραφές: Προπονητής Μπράγκα - «Πολύ χαρούμενος αν μείνει ο Ορτα - Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού υπάρχει ακόμα»

Ο προπονητής της Μπράγκα, Ντάνιελ Σόουζα, αναφέρθηκε στην περίπτωση του Αντρε Ορτα, τονίζοντας πως θα ήθελε πολύ την παραμονή του ποδοσφαιριστή στους Πορτογάλους.

Ο Ντάνιελ Σόουζα μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν το παιχνίδι της Μπράγκα και ρωτήθηκε σχετικά με την υπόθεση του Αντρέ Ορτα.

Ο προπονητής της Μπράγκα, χάραξε διαφορετική πορεία από αυτήν που είχε πρώτος χαράξει ο πρόεδρος της ομάδας, ο οποίος είχε σχολιάσει ότι ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής δεν αποτελεί προτεραιότητα.

Αντιθέτως, ο Σόουζα είπε πως θα ήταν πολύ χαρούμενος αν ο 28χρονος μέσος παρέμενε στην ομάδα, ενώ τόνισε πως το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού είναι ακόμα «ζωντανό».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είχα μια απευθείας συνομιλία μαζί του, υπήρξε εκδήλωση ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού, πριν ακόμα φτάσω. Από εκείνη τη στιγμή, η κατασκευή της ομάδας ήταν χωρίς να υπολογίζεται αυτός. Το ενδιαφέρον δεν εξαφανίστηκε, η διαπραγμάτευση μόνο κόλλησε.

Γνωρίζω τα χαρακτηριστικά και προσαρμόζομαι σε αυτό που αρέσει στον παίκτη. Στο πλαίσιο της ενδεχόμενης εξόδου αναζήτησα άλλες λύσεις. Το πλαίσιο άλλαξε και θα πρέπει να προσαρμοστώ. Είμαι πολύ χαρούμενος αν μείνει»

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News