Παρίσι 2024: Τερμάτισε 9η και έμεινε εκτός συνέχειας η Τζένγκο
Η Ελίνα Τζένγκο δεν κατάφερε να διακριθεί στον τελικό του ακοντισμού, τερματίζοντας στην 9η θέση μετά τις τρεις πρώτες βολές της και έμεινε εκτός συνέχειας του τελικού.
Εκτός της συνέχειας του τελικού του ακοντισμού στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, έμεινε η Ελίνα Τζένγκο μετά τις τρεις πρώτες προσπάθειές της.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν κατάφερε να ρίξει κάποια μεγάλη βολή, έχοντας 61,85μ. στην πρώτη, άκυρη την δεύτερη και 57,90μ. στην τρίτη.
Το όνειρο της 22χρονης πρωταθλήτριας για την κατάκτηση ενός μεταλλίου «έσβησε», από την στιγμή που τερμάτισε εκτός της πρώτης εξάδας, συγκεκριμένα στην ένατη θέση.
Οι Βαν Ντικ και Ογκροντνίκοβα έριξαν δύο πολύ καλές βολές, με 63,93μ. και 63,68μ. αντίστοιχα, σκαρφαλώνοντας στην δεύτερη και τρίτη θέση. Αυτές οι επιδόσεις άφησαν την Τζένγκο εκτός οκτάδας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: Τι απάντησε για το μέλλον του στον Ολυμπιακό
- Ολυμπιακός: Τελείωσε το πρωτάθλημα με μόνο δυο ήττες
- Ολυμπιακός: Ο Μπαρτζώκας έφτασε τα τέσσερα πρωταθλήματα - Στα έξι ο Παπανικολάου
- Ολυμπιακός: Συνεχίζει να σαρώνει - Έφτασε τους 348 τίτλους στα ομαδικά αθλήματα
- Ολυμπιακός: Η Βάσω Πλευρίτου κοιμήθηκε αγκαλιά με το τρόπαιο του Champions League
