Χάος στην Χάιντουκ Σπλιτ: Ο Γκατούζο έθεσε εκτός ομάδας τον Πέρισιτς!

Το κλίμα στο στρατόπεδο της Χάιντουκ Σπλιτ φαίνεται να είναι τεταμένο, με τον Γκατούζο να αφήνει εκτός ομάδας, έναν από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές της.

Πρόκειται για μια από τις πιθανές αντιπάλους της ΑΕΚ για τα playoffs του Europa League. Η  Χάιντουκ Σπλιτ, απέκτησε πριν απο μερικούς μήνες τον Ιβάν Πέρισιτς, με τον ίδιο να θέλει να βοηθήσει την ομάδα της Κροατίας, αφού το ποσό που πληρώνεται είναι συμβολικό και είναι μόλις… ένα ευρώ!

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Κροατία, ο Πέρισιτς τέθηκε εκτός ομάδας από τον Γκατούζο, αφού ο τεχνικός της ομάδας διέκρινε πως ο 35χρονος αντιμετώπιζε την προπόνηση του με… ιδιαίτερη χαλαρότητα. Κάτι τέτοιο δεν το θέλει για κανέναν ο Ιταλός και έτσι τον άφησε εκτός ομάδας, μέχρι νεωτέρας.

Κάτι που ο ιδιόρυθμος προπονητής της Χάιντουκ, έχει ξανακάνει με τον Εμίρ Σαζίτι, επειδή είχε καθυστερήσει σε ένα meeting. Τότε είχε δηλώσει συγκεκριμένα:

«Έχω κάνει μια συμφωνία και απαιτώ πειθαρχία. Αυτό θα ισχύει από την πρώτη μέρα που βρίσκομαι στην ομάδα. Προτιμώ να χάσω ένα παιχνίδι, παρά να χάσω την αξιοπρέπειά μου».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News