Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Έχει ιστορία το ενδιαφέρον της Λέστερ για τον Φώτη Ιωαννίδη

Εδώ και καιρό βρίσκεται στο στόχαστρο των «αλεπούδων» ο Φώτης Ιωαννίδης

Ο Φώτης Ιωαννίδης συνεχίζει να απασχολεί την επικαιρότητα του Παναθηναϊκού, με τα δημοσιεύματα και τις πληροφορίες για προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού να αποτελούν καθημερινό φαινόμενο.

Τώρα ήρθε η σειρά της Λέστερ να εμφανιστεί ως η νέα ομάδα που έχει στο στόχαστρο τον Έλληνα διεθνή επιθετικό και φέρεται πως ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στην ομάδα του «τριφυλλιού».

Εδώ ισχύει το ρητό «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά», αφού η αγγλική ομάδα ενδιαφέρεται εντόνως για τον Ιωαννίδη και μάλιστα προτού φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ η πρόταση, μεταφέρθηκε πρώτα στον ατζέντη του ποδοσφαιριστή.

Πιο συγκεκριμένα, οι «αλεπούδες» ετοιμάζονται να καταθέσουν στον Παναθηναϊκό πρόταση που θα φτάνει τα 27 εκατομμύρια ευρώ (κάτι που επιβεβαιώνεται κι από ρεπορτάζ βρετανικού Μέσου), ενώ σε αυτή θα συμπεριλαμβάνεται και ποσοστό μεταπώλησης ύψους 12,5% που θα διατηρήσει το «τριφύλλι» σε περίπτωση μελλοντικής μεταγραφής του Ιωαννίδη.

Μιλάμε για τη μεγαλύτερη πρόταση που αφορά τον 24χρονο επιθετικό, μεγαλύτερη και από αυτή της Ίπσουιτς στην αρχή του καλοκαιριού.

Μάλιστα, η Λέστερ παρακολουθεί καιρό τον παίκτη, τον έχει «σκανάρει» και θεωρεί πως είναι ο καταλληλότερος για να ενισχυθεί στη γραμμή κρούσης της.

Το θέμα, βέβαια, είναι πως ο Γιάννης Αλαφούζος απόφαση δεν αλλάζει. Είναι δηλωμένη εδώ και καιρό η ξεκάθαρη απόφαση του αφεντικού του Παναθηναϊκού, να μην πωληθεί ο παίκτης, ειδικά στην παρούσα χρονική περίοδο.

Αυτό σημαίνει πως η Λέστερ θα… βρει τοίχο, όπως συνέβη και στις προηγούμενες περιπτώσεις (Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μπολόνια και Ίπσουϊτς) και ο Φώτης Ιωαννίδης θα παραμείνει με την πράσινη φανέλα και το τριφύλλι στο στήθος παρά τις ελκυστικές, είναι αλήθεια, προτάσεις που έχουν φτάσει για το πρόσωπό του.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News