Πυρκαγιά Αττική: Διαθέσιμα το Ζηρίνειο και το κλειστό των Βριλησσίων για τους πυρόπληκτους

Με κοινή τους απόφαση, οι δήμοι Κηφισιάς και Βριλησσίων διαθέτουν αυτά τα κλειστά γυμναστήρια για να μείνουν οι πυρόπληκτοι της ΒΑ Αττικής.

Το κλειστό γήπεδο των Βριλησσίων καθώς και το Ζηρίνειο στην Κηφισιά είναι ανοικτά προκειμένου να φιλοξενήσουν τους ανθρώπους που επλήγησαν από τις τις φωτιές στις γύρω περιοχές.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Κηφισιάς, το κλειστό γήπεδο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς άνοιξε με εντολή του Δημάρχου Βασίλη Ξυπολιτά και θα λειτουργήσει για όσο διάστημα χρειαστεί ως α’ σημείο υποστήριξης του Δήμου για την υποδοχή και διανυκτέρευση των πυρόπληκτων.

Η είσοδος στο Κλειστό του Ζηρινείου θα γίνεται από την οδό Άνδρου. Παράλληλα όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Κηφισιάς και το τμήμα της Πολιτικής Προστασίας τελούν σε διαρκή ετοιμότητα.

Ο Δήμος Βριλησσίων προχώρησε και εκείνος σε ανακοίνωση:

“Ο Δήμος Βριλησσίων ανοίγει το Κλειστό Γυμναστήριο Βριλησσίων στη συμβολή των οδών Ολυμπιονικών και Σπύρου Λούη για την υποδοχή, φιλοξενία και διανυκτέρευση όσων συμπολιτών μας αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που πλήττει την Αττική.

Το Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου θα παραμείνει ανοιχτό για όσο χρειαστεί αυτές τις δύσκολες ώρες, ενώ ανοιχτές είναι και δύο κλιματιζόμενες αίθουσες του Δήμου Βριλησσίων στο πάρκο Μ. Θεοδωράκης (στη συμβολή Π. Μπακογιάννη και Πλαταιών) αλλά και στην αίθουσα των ΚΑΠΗ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων επί της οδού Κισσάβου 11.

Σε περίπτωση που χρειαστεί οι συμπολίτες μας μπορούν να επικοινωνούν με την Πολιτική Προστασία του Δήμου Βριλησσίων στο τηλ 6942475475″.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News