MATIAΣ ΛΕΣΟΡ: Αποσύρθηκε από την διεκδίκησή του η Παρτιζάν
Όπως αναφέρουν μέσα στην Σερβία, η Παρτιζάν δεν θα κινηθεί για την απόκτηση του Ματίας Λεσόρ, με τον Γάλλο σέντερ πάντως από την πλευρά του να φέρεται πως έχει απορρίψει την περίπτωση του Ερυθρού Αστέρα.
Το σίριαλ με το μέλλον του Ματίας Λεσόρ καλά κρατεί. Ο Γάλλος που έμεινε ελεύθερος από την Μονακό δεν έχει βρει ακόμη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με το όνομά του να έχει συνδεθεί με δύο ομάδες της Σερβίας, την Παρτιζάν και τον Ερυθρό Αστέρα.
Σύμφωνα όμως με το «telesport.rs», η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποσύρθηκε από την προσπάθεια απόκτησης του 25χρονου σέντερ, σε αντίθεση με τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών που τον ήθελαν να πλησιάζει στο Βελιγράδι.
Όπως όμως καταλήγει το δημοσίευμα, ο Λεσόρ δεν θέλει να επιστρέψει στον Ερυθρό Αστέρα και ψάχνει εναλλακτικές λύσεις. Πάντως από την πλευρά της η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς, υπέγραψε με τον Μάικ Τσίρμπες, κλείνοντας τη θέση των σέντερ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Εθνική με σφραγίδα... από του Ρέντη
- Εθνική Ελλάδας: Το αίτημα της Ντόρτμουντ για τον Καρέτσα
- Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Το βέτο του Κοτσόλη για τον Γιάγκουσιτς!
- Ντιέγκο Μαραντόνα: Οι κατηγορούμενοι δείχνουν ο ένας τον άλλον για τον θάνατο του
- Σοκ στο ποδόσφαιρο της Βουλγαρίας: Δολοφονήθηκε ο ιδιοκτήτης της Μπότεφ Πλόβντιβ
