ΠΑΟΚ: Με... συνταγή Σουηδίας στη ρεβάνς με τη Μάλμε

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε (20:30) στο γήπεδο της Τούμπας τη Μάλμε, στη ρεβάνς του 2-2 της Σουηδίας και θέλει τη νίκη που θα τον φέρει στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τη ρεβάνς με τη Μάλμε με την προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, χθες το απόγευμα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν άνοιξε τα… χαρτιά του, αλλά δεν αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με την πρώτη αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Σουηδίας.

Το μοναδικό ερωτηματικό αφορά την πιθανότητα παρουσίας του Μαντί Καμαρά στο αρχικό σχήμα, με τον Αφρικανό να είναι υποψήφιος για τη θέση είτε τον Μαγκομέντ Οζντόεφ, είτε του Στέφαν Σβαμπ. Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Κοτάρσκι, Τσιφτσής, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Θυμιάνης, Τσιγγάρας, Καμαρά,
Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Μπράντον, Τσάλοφ.

Εν όψει της σημερινής αναμέτρησης, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της υπενθύμισε για μία ακόμα φορά τους νέους κανονισμούς της κυβέρνησης που αφορούν την είσοδο στο γήπεδο μόνο μέσω της  ταυτοποίησης του εισιτηρίου απ’ την εφαρμογή gov.wallet κι επεσήμανε πως «η θύρα 4 τελεί σε τιμωρία υπό αναστολή και το παραμικρό λάθος μπορεί να οδηγήσει σε αυτόματη ποινή δύο αγωνιστικών με κλειστό πέταλο. Πρέπει όλοι με υπευθυνότητα να προστατεύσουμε την ομάδα, ώστε να μην παίξει στα επόμενα παιχνίδια της χωρίς τους φιλάθλους στο πλευρό της».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News