ΠΑΟΚ-Μάλμε 3-4 παρ.: Αποκλεισμός-μαχαιριά

ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ παρ’ ότι κρατούσε για 96 λεπτά την πρόκριση στα χέρια του, ηττήθηκε από τη Μάλμε στην παράταση με 4-3 και αποχαιρέτησε το όνειρο του Champions League.

Την πρόκριση μέσα από τα χέρια του έχασε ο ΠΑΟΚ από τη Μάλμε (4-3 στην παράταση), με αποτέλεσμα να αποχαιρετήσει το όνειρο του Champions League.

Σε ένα ματς, που έγινε… ροντέο στο πρώτο ημίχρονο, ο Δικέφαλος είχε σκορ πρόκρισης μέχρι την τελευταία φάση της κανονικής διάρκειας του αγώνα (στο 90+6′), αλλά οι Σουηδοί βρήκαν τρόπο να ισοφαρίσουν και προκρίθηκαν με γκολ στο έξτρα τριαντάλεπτο.

Η ομάδα του Λουτσέσκου θα συνεχίσει στα πλέι οφ του Europa League.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη τελική προσπάθεια στο ματς στο 3ο λεπτό με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πένια να καταλήγει λίγο άουτ.

Το «καμπανάκι» χτύπησε αλλά οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν το άκουσαν κι έμειναν πίσω στο σκορ στο 10’ όταν μετά από αδράνεια στην άμυνα, ο Νανάσι με το κεφάλι άνοιξε το σκορ.

Στη συνέχεια ο Δικέφαλος συνήλθε και στο 21’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τάισον ισοφάρισε σε 1-1 και έφερε ξανά την πρόκριση σε ισορροπία.

Η αναμέτρηση ήταν ισορροπημένη μέχρι τα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου όταν έγιναν απίθανα πράγματα στην Τούμπα.

Αρχικά ο Κουλιεράκης με ένα αδιανόητο σουτ, έβαλε το γκολ της ζωής του κι έδωσε το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ.

Στην αμέσως επόμενη φάση ο Νανάσι με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ισοφάρισε και στην τελευταία φάση του ημιχρόνου ο Ζίβκοβιτς έδωσε ξανά το προβάδισμα στους πρωταθλητές Ελλάδας, με το 3-2 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Στο 57’ ο Κουλιεράκης έφτασε μία ανάσα από το δεύτερο γκολ του αλλά το πλασέ του μετά από κόρνερ κατέληξε στο δοκάρι.

Δύο λεπτά αργότερα ο Μουργκ δεν κατάφερε να βρει εστία από το ύψος του πέναλτι μετά από κάθετη του Κωνσταντέλια, σπαταλώντας τεράστια ευκαιρία.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν τον Δικέφαλο και έψαχναν τρόπους να πλησιάσουν την εστία του Κοτάρσκι, την ώρα, που ο ΠΑΟΚ δεν έκανε σωστές επιλογές στην κόντρα επίθεση και στο 90+6’ η Μάλμε έστειλε το ματς στην παράταση.

Στο 99’ ο Κρίστιανσεν με δικό του γκολ χάρισε την πρόκριση στους Σουηδούς.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Μπάμπα, Κουλιεράκης, Κεντζιόρα, Σάστρε, Καμαρά, Οζντόεφ (72’ Σβαμπ), Κωνσταντέλιας (85’ Βιεϊρίνια), Τάισον (49’ Μουργκ, 102’ Τισουντάλι), Ζίβκοβιτς (72’ Ντεσπόντοφ), Μπράντον (72’ Τσάλοφ).

Μάλμε (Χένρικ Ρίντστρομ) Ντάλιν, Στρίγκερ (114’ Όλσον), Γιάνσον, Ζέτερστορμ, Μπουσανέγιο, Ρίεκς, Πένια, Γιόνσεν, Νανάσι (79’ Κρίστιανσεν), Τελίν (114’ Ρόσλερ), Μπότχαϊμ (88’ Αλί).

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News