Αρης Μεταγραφές: Επιμένει για Μουνίρ Ελ Χανταντί-Καταθέτει και τρίτη πρόταση

Ο Αρης επιμένει για το μεγάλο χτύπημα με τον Μαροκινό σούπερ σταρ και ανεβάζει διαρκώς την προσφορά θέλοντας με κάθε τρόπο να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα

Μετά το τριπλό μεταγραφικό χτεσινό χτύπημα με την απόκτηση του Χοσέ Σιφουέντες, τον Μάρτιν Φρίντεκ και τη συμφωνία με τον Φαμπιάνο, ο Αρης πατάει γκάζι για να ολοκληρώσει τις μεταγραφικές του προσθήκες.

Εχοντας ήδη κάνει οκτώ μεταγραφές, συνεχίζει να ψάχνει για έναν ακόμα αριστερό μπακ, έναν αμυντικό μέσο, έναν τουλάχιστον σέντερ φορ και έναν δεξιό εξτρέμ και ήδη βρίσκεται σε επαφές και συζητήσεις, αλλά και σε αναμονή για απαντήσεις.

Ο Αρης πιέζει πολύ τον μαροκινό Μουνίρ Ελ Χανταντί, καθώς ξέρει καλά πως πρόκειται για έναν ποιοτικό μεσοεπιθετικό, που μπορεί να παίξει και στο δεξί άκρο, αλλά και στην κορυφή της επίθεσης. Το κασέ του είναι πολύ μεγάλο και ήδη ο Αρης έχει κάνει δύο προσφορές χωρίς να τον δελεάσει, ωστόσο ετοιμάζει άμεσα και τρίτη.

Η γραμμή επικοινωνίας με τον εκπρόσωπό του είναι ανοιχτή και υπάρχει αισιοδοξία στο Κλεάνθης Βικελίδης, πως παρά τις τεράστιες δυσκολίες του εγχειρήματος, μπορεί στο τέλος να προκύψει συμφωνία.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News