Βρούτσης Παρασκήνιο: Που ήταν ο Υπουργός όταν καιγόταν ο τόπος;

Ο Αναπλ. Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, που πραγματοποιεί πολυήμερη επίσκεψη σε Νάξο και Πάρο «συνελήφθη» από τον φωτογραφικό φακό να απολαμβάνει την παραλία, την ώρα που καιγόταν η Αττική, όπως αναφέρει πολίτης σε ποστάρισμα στα social media

Η εικόνα του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση προφανώς δεν άρεσε, κάνοντας κανείς τον συνειρμό με τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική και την αγωνία χιλιάδων ανθρώπων.

«Την ώρα που η βορειοανατολική Αττική φλεγόταν ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης δροσιζόταν στη Νάξο και όπως φαίνεται το απολάμβανε» έγραψε πολίτης, που πόσταρε τη σχετική φωτογραφία από την παραλία στα social media, η οποία συγκεντρώνει δεκάδες σχόλια στο twitter (X).

Οπως αναφέρει το cyclades24.gr,  ο Γιάννης Βρούτσης, θα πραγματοποιήσει πολυήμερη επίσκεψη στα νησιά Νάξος και Πάρος. Την Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024, θα μεταβεί στην Πάρο, όπου θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στις καθιερωμένες θρησκευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν της θαυματουργής Παναγίας Εκατονταπυλιανής, Πολιούχου του νησιού, προσκεκλημένος της Ιεράς Μητρόπολης Παροναξίας και του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη κκ Καλλίνικου.

Στο ταξίδι του θα συνοδεύεται από τον χάλκινο Ολυμπιονίκη μας στο Τζούντο Θεόδωρο Τσελίδη, ο οποίος κατέκτησε το ένα από τα 8 συνολικά ολυμπιακά μετάλλια που κέρδισε η Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι (2024). Στη διάρκεια της επίσκεψής του θα συναντηθεί επίσης με διοικήσεις αθλητικών σωματείων των δύο νησιών, καθώς και με φίλους και κατοίκους.

Από το γραφείο Τύπου του υφυπουργού, έγινε γνωστό πως ο κύριος Βρούτσης ήταν στην Αθήνα μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης (14/8) και ακολούθως έφυγε για διακοπές. Η πλευρά του υφυπουργού επιβεβαίωσε πως η φωτογραφία είναι αληθινή αλλά ανέφερε πως ο κ. Βρούτσης έφυγε από την Αθήνα όταν πλέον η φωτιά είχε περιοριστεί, ενώ μερίμνησε για το άνοιγμα του ΟΑΚΑ για τους πυρόπληκτους.

Τα ερωτηματικά πάντως που προκύπτουν έχουν να κάνουν με την κίνηση του κ. Βρούτση να φύγει από την Αθήνα αμέσως μετά την αναβολή της τελετής για τους Ολυμπιονίκες ενώ θα μπορούσε να είχε βρει χρόνο για να επισκεφτεί τις αθλητικές εγκαταστάσεις που επλήγησαν, για να κάνει μια πρώτη αποτίμηση της κατάστασης.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News