Ολυμπιακός Μεταγραφές: Ο Κάρλος Καρβαλιάλ στάζει μέλι για τον Αντρέ Ορτα και τον θέλει στη Μπάγκα

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ προέβει σε δηλώσεις σε μέσα της Πορτογαλίας εν όψει του αγώνα με την Σερβέτ και έκανε ειδική αναφορά στον Αντρέ Όρτα.

Ο Καρβαλιάλ επέστρεψε στην Μπράγκα, ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού επέστρεψε στην πολυαγαπημένη του Μπράγκα για μία τρίτη θητεία στον παγκό της. Σήμερα (14/8) ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε σε μέσα της χώρας του για τον επερχόμενο αγώνα με την Σερβέτ για τα προκριματικά του Europa League αναφερόμενος και στον πρωην παίκτη, και μεταγραφικό στόχο, των “Ερυθρόλευκων” Αντρέ Όρτα. Συγκεκριμένα δήλωσε οτι ο μέσος απο την Πορτογαλία θα βοηθήσει πολύ φέτος τους “Μπραγκίστας” ενώ τόνισε την χαρά του να τον έχει στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Καρβαλίαλ:

“Ο Αντρέ είναι ένας παίκτης που εκτιμώ και μου αρέσει πολύ, στη δεύτερη του σεζόν έπαιξε πολύ, είχα την ευκαιρία να τον έχω και στον Ολυμπιακό. Τώρα που επιστρέφω, είμαι χαρούμενος που είναι στην ομάδα. Σίγουρα θα συνεχίσουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και θα έχουμε τεράστια πυκνότητα αγώνων και γι’ αυτό θα τον χρειαστούμε. Η Μπράγκα πρέπει να έχει δύο παίκτες ανά θέση”.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News