Ολυμπιακός: «Οχι» της ΕΛ.ΑΣ στην οργανωμένη μετακίνηση στο Βόλο - Κανονικά η μεμονωμένη μετακίνηση

Η απόφαση της Αστυνομίας έρχεται στη στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει πουλήσει το 1/3 (3.000) των 9.000 εισιτηρίων που του διέθεσε ο Βόλος ΝΠΣ.

Ο Ολυμπιακός, παρότι έλαβε 9.000 εισιτήρια από την ομάδα του Βόλου ΝΠΣ,  από τα οποία έχει ήδη διαθέσει 3.000 στους φιλάθλους του για να βρεθούν στον Βόλο την πρώτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος (17/8, 20:00), δεν θα καταφέρει να έχει τον κόσμο κοντά του. Και αυτό διότι, η ΕΛ.ΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απαγορεύει την οργανωμένη μετακίνηση οπαδών των Πειραιωτών στη θεσσαλική πόλη για λόγους ασφαλείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, αγωνιστικής περιόδου 2024-2025, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 17 Αυγούστου 2024 και ώρα 20:00΄ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News