ΠΑΟΚ Παρασκήνιο: Πώς η Βόλφσμπουργκ «έκλεψε» τον Κουλιεράκη μέσα από τα χέρια της Αϊντραχτ

Η Αίντραχτ Φρανκφούρτης έμεινε με άδεια χέρια αν και θεωρούσε πως παίζει χωρίς αντίπαλο για τον Κώστα Κουλιεράκη. Η Βόλφσμπουργκ κέρδισε τη μάχη όχι μόνο λόγω καλύτερης προσφοράς στον ΠΑΟΚ…

Ο Κώστας Κουλεράκης ετοιμάζει βαλίτσες για Γερμανία, καθώς – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – θα συνεχίσει την καριέρα του στη Βόλφσμπουργκ από τη στιγμή που η γερμανική ομάδα έδωσε τα χέρια με τον ΠΑΟΚ σε ένα deal 15 εκ. Ευρώ.

Το όνομά της Βόφλσμπουργκ δεν υπήρχε στα δημοσιεύματα που αφορούσαν τον Κουλιεράκη, με τους «Λύκους» να κάνουν τη δουλειά τους αθόρυβα και πετυχημένα.

Δεν ήταν μόνο το γεγονός πως κατέθεσαν καλύτερη πρόταση από την Αιντραχτ Φρανκφούρτης. Αυτό που έπαιξε μεγάλο ρόλο στην υπόθεση ήταν ο τρόπος προσέγγισης του Κουλιεράκη.

Την ώρα που η Αιντραχτ είχε κάνει κάποιες συζητήσεις με τον 20χρονο Χανιώτη κεντρικό αμυντικό, του έδειχνε πως τηρεί στάση αναμονής.

Η Βόλφσμπουργκ από την πλευρά της, από την πρώτη στιγμή που προσέγγισε την πλευρά Κουλιεράκη, του παρουσίασε το πλάνο της και του εξήγησε το ρόλο που θα του έδινε.

Οι «Λύκοι» προσέγγισαν με τέτοιον τρόπο τον Κουλιεράκη που τον έκαναν να τους πει το «ναι» και τότε κατέθεσαν πρόταση στον ΠΑΟΚ, καλύτερη από αυτή της Αιντραχτ.

Ο γερμανικός Τύπος κάλυψε τη «νίκη» της Βόλφσμπουργκ κάνοντας λόγο για «σοκ» για τους «αετούς», καθώς μέχρι τις αρχές της εβδομάδας η Αιντραχτ θεωρούσε δεδομένη και «θέμα ωρών» την απόκτηση του Κουλιεράκη.

Την ίδια στιγμή, ο τεχνικός διευθυντής της Βόλφσμπουργκ ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με στόχο να κλείσει το «deal» με ομάδα και παίκτη, όπως και έκανε.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News