Λαμίν Γιαμάλ: Τρεις συλλήψεις για το μαχαίρωμα του πατέρα του

Η αστυνομία της Βαρκελώνης, ανακοίνωσε την σύλληψη τριών ατόμων που εμπλέκονται στην απόπειρα δολοφονίας με μαχαίρι του πατέρα του Λαμίν Γιαμάλ.

Σοβαρές είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της απόπειρας δολοφονίας του πατέρα του Λαμίν Γιαμάλ, Μουνίρ Νασραουί, ο οποίος παραμένει στο νοσοκομείο δίχως να κινδυνεύει, καθώς η αστυνομία της Βαρκελώνης προχώρησε στη σύλληψη τριών ατόμων που φέρονται να την διέπραξαν, σύμφωνα με το δίκτυο Relevo.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως κομβικός ήταν ο ρόλος των κατοίκων της περιοχής που συνέβαλαν τα μέγιστα προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες και να συλληφθούν. Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία να αναφερθεί είναι πως αιτία της επίθεσης στον Μουνίρ Νασράουι ήταν ένας καβγάς που ξέσπασε νωρίτερα μέσα στην Τετάρτη (14/08), όταν ο πατέρας του Γιαμάλ έβγαλε τον σκύλο της οικογένειας βόλτα και δέχθηκε νερό από ένα μπαλκόνι, με την ένταση ανάμεσα στον ίδιο και τους ενοίκους της πολυκατοικίας να μην ανάβει μετά από την άμεση παρέμβαση της δημοτικής αστυνομίας που βρισκόταν στη συνοικία Ροκαφόντα.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News