ΑΕΚ Μεταγραφές: Νέα πρόταση στον Πινέδα απο την Μοντερέι, την απέρριψε αμέσως ο Ηλιόπουλος!

Το «θρίλερ» ανάμεσα σε Πινέδα, Μοντερέι και ΑΕΚ συνεχίζεται, με τα δημοσιεύματα απο το Μεξικό να κάνουν λόγο για νέα πρόταση στον παίκτη της Ένωσης.

Φαίνεται πως το σίριαλ σχετικά με την μετακίνηση του Πινέδα, θα έχει νέες εξελίξεις, αφού η Μοντερέι δεν σκοπεύει να τα παρατήσει. Τι και αν ο ίδιος ο Ηλιόπουλος είπε στον Πινέδα πως δεν τον παραχωρεί; Τι κι αν η επίσημη πλευρά της ΑΕΚ έδωσε… απαντήσεις στον μάνατζερ του; Η ομάδα από το Μεξικό δεν το βάζει κάτω και έκανε μια νέα κίνηση προκειμένου να κάνει δικό της τον Πινέδα.

Νέα δημοσιεύματα από το Μεξικό αναφέρουν πως κατατέθηκε νέα πρόταση από την Μοντερέι στον Πινέδα, με τους ίδιους να υποστηρίζουν πως και ο ίδιος ο Πινέδα επιθυμεί την μεταγραφή του στην πατρίδα του.

Πιο συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του ο Σέζαρ Μέρλο  και η ιστοσελίδα am.com.mx τονίζουν πως έχει γίνει νέα πρόταση από την μεξικανική ομάδα, με τον Πινέδα να πιέζει την Ένωση για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ωστόσο,ο Μάριος Ηλιόπουλος απάντησε αρνητικά και σε αυτή την πρόταση (η τρίτη κατά σειρά) και ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά πως δεν θα παραχωρήσει τον παίκτη. Χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστό το ποσό και οι λεπτομέρειες, η πρόταση ήταν βελτιωμένη, ωστόσο ακόμη κι έτσι απορρίφθηκε από την διοίκηση της ΑΕΚ.

Μάλιστα, από την πλευρά της ΑΕΚ τονίζουν πως ο Πινέδα δεν έχει μπει σε διαδικασία να ασκήσει πίεση στην ΑΕΚ και μετά την κουβέντα που είπε με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, πριν δέκα μέρες στα Σπάτα, δεν έχει φανεί να διατηρεί αρνητική στάση στην παραμονή του στην Ένωση.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News