Βλαχοδήμος: Η Νιούκαστλ τον απέκτησε τον Ιούλιο και τώρα σκέφτεται να τον δανείσει

Τι και αν υπέγραψε μόλις την 1η Ιουλίου, το πέρασμα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στο Νιούκαστλ αναμένετε να είναι σύντομο, με τον Έλληνα διεθνή να βρισκέται πολυ χαμηλά στην ιεραρχία.

Ενάμιση μήνα μετά την υπογραφή του στην Νιούκαστλ ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος αναμένετε να αποχωρήσει απο το “St.James’ Park” με στόχο τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το Athletic και τον Κρις Βόου, ο διεθνής γκολκίπερ ενδέχεται να παραχωρηθεί δανεικός. Με τον Άγγλο δημοσιογράφο να αναφέρει: «Αν και οι φίλαθλοι της Φόρεστ δεν ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι από τις εμφανίσεις του Βλαχοδήμου, πιστεύω ότι ο Έλληνας τερματοφύλακας έδειξε αρκετά καλά στοιχεία στα φιλικά προετοιμασίας. Εφόσον αποφασιστεί να παραχωρηθεί δανεικός δε νομίζω ότι θα δυσκολευτεί να βρει σύλλογο. Παραδόξως, παρά το γεγονός ότι μόλις εντάχθηκε από τη Νότιγχαμ στις 30 Ιουνίου, ως μέρος της ανταλλαγής που έφερε τον Έλιοτ Άντερσον στο Σίτι Γκράουντ, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ενδέχεται να αποχωρήσει με τη μορφή του δανεισμού».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βόου ο Έλληνας διεθνής φαίνεται να βρίσκεται στην πέμπτη θέση της ιεραρχίας πίσω από τους Νίκ Πόουπ, Μάρτιν Ντουμπράφκα, Τζόν Ράντι και Μαρκ Γκιλέσπι.

Το μέλλον του 30χρονου κίπερ στο Τάινσαϊντ είναι αβέβαιο, με αυτό να προβληματίζει και τον νεό τεχνικό της Εθνική Ελλάδος Ιβάν Γιοβάνοβιτς αφού οι αγώνες με Φινλανδία (7/9) και Ιρλανδία (10/9) πλησιάζουν και ο βασικός τερματοφύλακας του δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News