Λουτσέσκου: «Χαρούμενος για Τισουντάλι – Θα χρειαστούμε τους νέους παίχτες»
Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού, αφήνοντας τον προπονητή του, Ραζβάν Λουτσέσκου, απόλυτα ικανοποιημένο.
Η επικράτηση του ΠΑΟΚ με 2-0 επί του Παναιτωλικού άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον Ραζβάν Λουτσέσκου.
Ο Ρουμάνος προπονητής στάθηκε στην βοήθεια που έδωσαν και αναμένεται να δώσουν στην ομάδα του οι μεταγραφές που έχουν γίνει. Δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος και για το γκολ του Τισουντάλι.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για τις σκέψεις του μετά το παιχνίδι:
«Ο Τισουντάλι σκόραρε σήμερα. Είμαι χαρούμενος για αυτό. Είναι σημαντικό για εμάς οι νέοι παίκτες, θα τους χρειαστούμε όλους. Όπως και ο Σορετίρε, έχει ποιότητα και την έχει δείξει και στις προπονήσεις. Πρέπει να μάθει την φιλοσοφία μας, την υπευθυνότητα μας.
Και δεν αναφέρομαι για κάτι που έγινε στο σημερινό παιχνίδι, μιλάω γενικότερα. Όσον αφορά την νίκη, είναι μια νίκη. Κάθε παιχνίδι είναι τελικός και κοιτάμε στη συνέχεια».
Για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ:
«Δεν έχω πληροφορίες, δεν είμαι εγώ αυτός που ασχολείται με αυτά».
Την ίδια ώρα, ο γιος του Τάισον βρισκόταν στον χώρο της συνέντευξης, με τον Ρουμάνο προπονητή να σχολιάζει σχετικά:
«Είναι απίστευτο αυτό το παιδί, ενδεχομένως περισσότερο από τον πατέρα του! Ειδικότερα όταν με ζαλίζει για να τον χρησιμοποιώ περισσότερο!».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Επος στην Καλαμάτα: Παίκτες και προπονητής διαπραγματεύτηκαν... live το πριμ με τον Πρασσά!
- Καλαμάτα: Νίκησε τον Ολυμπιακό Β' και το γλέντι... συνεχίζεται - Η συγκίνηση του Πρασσά και το πριμ
- Άρης: Σοβαρό επεισόδιο σε αγώνα Μίνι Παίδων Κ14 και ντου από άτομα με κράνη - «Ζήτησαν από τα παιδιά να βγάλουν τα διακριτικά του Άρη»
- Πανιώνιος-Ολυμπιακός 71-79: Εκανε τη δουλειά του δίνοντας χρόνο σε Βεζένκοφ και Γουόκαπ
- Εβάν Φουρνιέ: Πώς ξεκίνησε το σοβαρό επεισόδιο με τον φίλαθλο (VIDEOS)
