Παναθηναϊκός Aktor: Ο Εργκίν Αταμάν θα τον ενεργοποιήσει για τη νέα σεζόν

Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χαμός στα αποδυτήρια - Η ηχηρή απάντηση στον Αταμάν!

Ο Τούρκος κόουτς έχει πληθώρα επιλογών για να μπορέσει να φέρει εις πέρας και τη νέα αποστολή. Με έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες, αλλά και με μονάδες που έχουν μπόλικο μέλλον. Ενας εξ’ αυτών θα έχει αυξημένο χρόνο συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός Aktor μετράει αντίστροφα ώστε να μπει σε mood δουλειάς διότι έχει έναν στόχο. Να προσφέρει υπέροχο θέαμα στον κόσμο του και να διατηρηθεί στη κορυφή της Ευρώπης και της Ελλάδας. Η σεζόν θα είναι μακρά για τους «πράσινους» με πολλά παιχνίδια, ειδικά στην απαιτητική Ευρωλίγκα. Είναι δεδομένο πως το ροτέισον θα ανοίξει. Ειδικά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Υπάρχει ένας παίκτης που πέρυσι ενθουσίασε, εντυπωσίασε αρκετά τον Εργκίν Αταμάν και δεν ήταν λίγες οι φορές που το ανέφερε. Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ.

Ο 19χρονος πάουερ φόργουορντ έχει αστείρευτο ταλέντο και τρομερό μπασκετικό IQ και όσες φορές ο Τούρκος κόουτς τον χρησιμοποίησε, είχε θετικό πρόσημο. Με δεδομένο πως μονάδες όπως ο Μήτογλου και ο Χουάντσο θα τραβήξουν αρκετό… κουπί, είναι απόφαση του κορυφαίου προπονητή της Ευρώπης να τον ενεργοποιήσει. Να του δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα. Διότι ο Παναθηναϊκός ποντάρει πολλά πάνω του, πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του Σαμοντούροβ και θέλει να τον… τεστάρει κόντρα σε πιο δυνατούς αντιπάλους.

Με δεδομένο πως μονάδες όπως ο Μήτογλου και ο Χουάντσο θα τραβήξουν αρκετό… κουπί, είναι απόφαση του κορυφαίου προπονητή της Ευρώπης να τον ενεργοποιήσει. Να του δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα.

«Ο Σαμοντούροβ έχει μεγάλη ποιότητα και την επόμενη σεζόν θα τον χρησιμοποιήσουμε περισσότερο. Σήμερα έδειξε τις δυνατότητές του, κάτι που είναι πολύ σημαντικό τόσο για εμένα, όσο και για το ελληνικό μπάσκετ» είχε πει ο Εργκίν Αταμάν για τον 19χρονο ψηλό μετά το τέλος του ματς με τον Αρη στις 13/5 και αυτό που είχε πει το εννοεί. Μέσα από αυτές τις παραστάσεις που θα έχει ο «Σάμο» θα μπορέσει να «ψηθεί» περισσότερο, να βελτιώσει αρκετά στοιχεία του παιχνιδιού του μέσα και έξω από το καλάθι. Κατά συνέπεια θα δούμε αρκετά Σαμοντούροβ τη νέα σεζόν με τα πράσινα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News