«Κρέμασε» το σκουφάκι της η Χρυσή Διαμαντοπούλου: «Ευγνώμων για όσα έζησα, το πόλο θα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδία μου»

Τίτλοι τέλους για μια σπουδαία αθλήτρια του πόλο, την Χρυσή Διαμαντοπούλου που ανακοίνωσε μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram, την απόσυρση της.

Μετά τις Νικόλ Ελευθεριάδου και Ελένη Σωτηρέλη, ακόμη μια σπουδαία αθλήτρια του πόλο ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας της στο πόλο.

Η Χρυσή Διαμαντοπούλου που σημείωσε τεράστιες επιτυχίες με τον Ολυμπιακό, το μεσημέρι της Δευτέρας (26/8), ανακοίνωσε πως θα… κρεμάσει το σκουφάκι της, μετά απο μια πλούσια καριέρα 20 ετών στις πισίνες και στο άθλημα του πόλο.

Επομένως, το τελευταίο τουρνουά που την είδαμε στην δράση, ήταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι, με την ελληνίδα τερματοφύλακα να αναφέρει ξεχωριστά στην ανάρτηση της, αυτή την συμμετοχή:

Αναλυτικά η ανάρτηση της Διαμαντοπούλου:

«Η συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς αγώνες σημαίνει για εμένα το τέλος μιας διαδρομής περίπου 20 ετών. Είμαι ευγνώμων για όσα έχω ζήσει και για όλους τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει και με έχουν βοηθήσει σε αυτή την πορεία.
Ο πρωταθλητισμός με έκανε καλύτερη, ενώ η τελευταία χρονιά μου χάρισε προκλήσεις αλλά και συνεργάτες που χωρίς αυτούς δεν θα τα είχα καταφέρει.
Ευχαριστώ το σωματείο μου, τον Ναυτικό όμιλο Βουλιαγμένης, για τη υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε αυτή τη περίοδο καθώς και όσους με ενίσχυσαν και πίστεψαν στη προσπάθεια μου.
Το πόλο είναι για εμένα ο χώρος μέσα στον οποίο γαλουχήθηκα και εξελίχθηκα γι’αυτό θα έχει για πάντα ξεχωριστή θέση στη καρδιά μου».

Οι τίτλοι που κατέκτησε η Χρυσή Διαμαντοπούλου:

  • 1 Πρωτάθλημα Νεανίδων: 2013
  • 8 Πρωταθλήματα Ελλάδας: 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020,2021
  • 3 Πρωταθλήματα Ευρώπης: 2015,2021,2022
  • 1 Κύπελλο Κυπελλούχων LEN Trophy: 2014
  • 2 Κύπελλα Ελλάδας: 2018, 2020

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News