ΠΑΟΚ Μεταγραφές: «Ψάχνεται» στα χαφ με Ταχίροβιτς και Μποβέ

Ο ΠΑΟΚ έχει φέρει στο προσκήνιο τις περιπτώσεις των Μπέντζαμιν Ταχίροβιτς και Εντοάρντο Μποβέ, αναζητώντας μια σημαντική κίνηση για τη μεσαία του γραμμή.

Ο ΠΑΟΚ αναζητά τρόπο να προσθέσει τουλάχιστον ένα χαφ στη μεσαία του γραμμή και τις τελευταίες ημέρες έχει ανοίξει αρκετά μεταγραφικά μέτωπα.

Οι πρωταθλητές έχουν χτυπήσει την πόρτα του Αγιαξ για τον 21χρονο Βόσνιο μέσο Μπέντζαμιν Ταχίροβιτς αλλά και αυτή της Ρόμα για τον 22χρονο Ιταλό μέσο Εντοάρντο Μποβέ.

Ο Δικέφαλος έχει κάνει πρόταση δανεισμού του Ταχίροβιτς στον Αιαντα, ενώ για την Μποβέ έχει προτείνει στη Ρόμα την απόκτηση του 55% των δικαιωμάτων του έναντι 6 εκ. Ευρώ.

Ο ΠΑΟΚ αναζητά ενίσχυση σε άμυνα και μεσαία γραμμή, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να έχει δώσει ήδη το «ΟΚ» για την περίπτωση του Ομάρ Κόλεϊ της Μπεσίκτας, όπως διαβάσατε μέσα από το INPAOK.

Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή, ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα των πρωταθλητών Ελλάδας, είναι αυτό του Εντοάρντο Μποβέ.

Ο Μπέντζαμιν Ταχίροβιτς ανήκει στο Άγιαξ και πέρυσι μέτρησε 37 συμμετοχές  με δύο γκολ και πέντε ασίστ, ωστόσο, φέτος είναι ανενεργός. Ο Εντοάρντο Μποβέ είναι γέννημα – θρέμμα των ακαδημιών της Ρόμα έχοντας αγωνιστεί μόνο στην ομάδα της αιώνιας πόλης, μετρώντας συνολικά 92 συμμετοχές με 4 γκολ και 2 ασίστ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News