Ολυμπιακός: Ο λόγος που οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τρεις τερματοφύλακες στην αποστολή

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τρεις τερματοφύλακες στην αποστολή τους, στο ματς απέναντι στην Καλλιθέα, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Ολυμπιακός έκαμψε την αντίσταση της αξιόμαχης Καλλιθέας (2-1) και έκανε το 2/2 στο πρωτάθλημα, με σκόρερ τους Βέλντε και Γιάρεμτσουκ. Πλέον βρίσκεται πρώτος, μαζί με τον ΠΑΟΚ και στοχεύει στο επόμενο παιχνίδι της Stoiximan Super League, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Λαμία (31/8, 19:30).

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τις απουσίες των Κάρμο (μόλις αποκτήθηκε ως δανεικός απο την Νότιγχαμ) και Ρέτσου (λόγω τραυματισμού), ενώ απουσίαζαν και οι πέντε ποδοσφαιριστές της Κ19 που έχει ενσωματώσει στην ανδρική ομάδα ο Μεντιλίμπαρ (, αφού το Σάββατο (24/8) έδιναν αγώνα κόντρα στην Φλαμένγκο στα πλαίσια του Διηπειρωτικού Κυπέλλου. Ο λόγος για τους Κοτσίδη, Κωστούλα, Παπακανέλλο, Μουζακίτη και Μπακούλα.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, ο Ολυμπιακός είχε στην αποστολή τρεις τερματοφύλακες. Βασικός αγωνίστηκε ο Κωσταντίνος Τζολάκης, ενώ στον πάγκο ήταν τόσο ο Πασχαλάκης, όσο και ο Αναγνωστόπουλος.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News