Παναθηναϊκός: Συνεχίζει στην Κύπρο ο Αϊτόρ
Στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην ΑΕΚ Λάρνακας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αϊτόρ Κανταλαπιέρα, με τον Ισπανό να τα βρίσκει σε όλα με την Κυπριακή ομάδα. Απομένει μόνο να φανεί αν θα γίνει κάτοικος Λάρνακας ως δανεικός ή ως ελεύθερος.
Συμπαίκτης του Γιώργου Αθανασιάδη αναμένεται να γίνει ο Αϊτόρ, με την ΑΕΚ Λάρνακας να είναι έτοιμη να ολοκληρώσει ακόμα μια προσθήκη απο την Super League.
Ο 28χρονος εξτρέμ που τέθηκε εκτός πλάνων του Ντιέγκο Αλόνσο στον Παναθηναϊκό φέρεται να τα έχει βρεί σε όλα με την κυπριακή ομάδα, με το μόνο που απομένει να φανεί να είναι αν ο Αϊτορ θα γίνει κάτοικος Λάρνακας με ελεύθερη μεταγραφή ή με τη μορφή δανεισμού, αν και δεδομένου οτι το συμβόλαιο του τελειώνει το καλοκαίρι του 2025, το πρώτο σενάριο φαντάζει πιο πιθανό.
TAGS
# Super League
# Α' Εθνική Κύπρου
# ΑΕΚ Λάρνακας
# Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα
# Αϊτόρ Κανταλαπιέρα
# Μεταγραφές
# Παναθηναϊκός
# Ποδόσφαιρο
# Πρωτάθλημα Κύπρου Cyta
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τάισον: Η ανάρτηση του Βραζιλιάνου για τη μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ Β'
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της επόμενης
- Ολυμπιακός: Δεν... ξυπνούν ευχάριστες αναμνήσεις με τον Μπέμπεκ για VAR κόντρα στη Ρεν
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Το ποτήρι της υπομονής μας ξεχείλισε, φέρτε πίσω τους κλεμμένους τίτλους»
