Περιστέρι: Νέο περιστατικό οπαδικής βίας στη μέση του δρόμου - Εφοδοι της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό δύο ανδρών

Περιστέρι: Νέο περιστατικό οπαδικής βίας στη μέση του δρόμου - Έφοδοι της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό δύο ανδρών

Μια 25χρονη, που είναι οπαδός του Παναθηναϊκού, κατήγγειλε την εις βάρος της επίθεση στο Περιστέρι, αναφέροντας ότι ένας εκ των δύο δραστών είναι οργανωμένος οπαδός του Ατρόμητου

Νέο περιστατικό οπαδικής βίας σημειώθηκε χθες βράδυ, Τρίτη 27/08, σε κεντρικό δρόμο του Περιστερίου.

Ειδικότερα, ένας 23χρονος και ένας 22χρονος επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και προσέγγισαν μια 25χρονη που διέσχιζε τον δρόμο.

Ο συνοδηγός της μοτοσικλέτας την έπιασε από το μαλλί, σπρώχνοντας και εξυβρίζοντάς την, με αποτέλεσμα εκείνη να πέσει κάτω, ενώ ο οδηγός τον παρότρυνε να συνεχίσει.

Η παθούσα αναζήτησε καταφύγιο σε παραπλήσιο περίπτερο, προκειμένου να προστατευτεί και οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Η 25χρονη, που είναι οπαδός του Παναθηναϊκού, κατήγγειλε την εις βάρος της επίθεση, αναφέροντας ότι ένας εκ των δύο δραστών είναι οργανωμένος οπαδός του Ατρόμητου.

Η ίδια ανέφερε επίσης ότι γνωρίζει και τους δύο δράστες από κοινή παρέα.

Εφόδους σε σπίτια και χώρους, όπου συγκεντρώνονται οργανωμένοι οπαδοί Αθηναϊκής ομάδας πραγματοποιούνται εδώ και λίγη ώρα από τους αστυνομικούς, ώστε να εντοπιστούν οι δύο άντρες, που τα ξημερώματα επιτέθηκαν και χτύπησαν νεαρή οπαδό άλλης ομάδας.

Στην κατάθεση της, νωρίς το πρωί, η 25χρονη κοπέλα υποστήριξε ένας εκ των δραστών είναι ο οργανωμένος οπαδός άλλης αθηναϊκής ομάδας, με τον οποίο κατά το παρελθόν υπήρχε οπαδική διαμάχη. Οι αστυνομικοί, αφού επέδειξαν φωτογραφίες του υπόπτου στο θύμα, τον οποίο αναγνώρισε ανεπιφύλακτα, πραγματοποιούν ήδη έρευνες σε σπίτια, γραφεία συνδέσμων και άλλους χώρους στους οποίους μπορεί να κινείται ο δράστης της επίθεσης.

Η κοπέλα είναι καλά στην υγεία της κυρίως όμως έχει υποστεί σοκ από την άνανδρη επίθεση, η οποία όπως υποστηρίζει, σχετίζεται με οπαδικά κίνητρα.

Πηγή: parapolitika.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News