ΕΠΟ: Αίτημα στο κράτος για ημιαυτόματο οφσάιντ και Goal Line Technology

Η ΕΠΟ θέλει να δώσει τέλος στις «φωνές» για τις αμφισβητούμενες φάσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα και έκανε αίτημα για να τεθεί σε εφαρμογή τόσο το ημιαυτόματο οφσάιντ, όσο και το Goal Line Technology.

Με τις φωνές να πληθαίνουν, παρά την ύπαρξη του VAR στο ελληνικό πρωτάθλημα, η ΕΠΟ έχει σκοπό να δώσει τέλος στις αμφιβολίες των επίμαχων φάσεων. Πως; Με την προσθήκη της τεχνολογίας του ημιαυτόματου οφσάιντ, καθώς και του Goal Line Technology.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται να γίνει μια συνάντηση με το υφυπουργείο αθλητισμού που θα έχει σαν στόχο να τεθούν σε εφαρμογή οι δυο αυτές τεχνολογίες που θα κοστίσουν κοντά στο 1 εκατ. ευρώ.

Οι ΠΑΕ έχουν ενημερωθεί και γνωρίζουν το κόστος, κάτι που θα πρέπει φυσικά να επωμιστούν, εφόσον θέλουν να σταματήσει η κουβέντα για τις αμφισβητούμενες φάσεις. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες ο Γιάννης Βρούτσης έχει δώσει ήδη το «πράσινο φως» και για τις δυο τεχνολογίες, με την δέσμευση πως αν συμφωνήσουν και οι ΠΑΕ για να δοθεί το ποσό που χρειάζεται, η σύμβαση θα προχωρήσει άμεσα.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News