ΑΕΚ Μεταγραφές: Στην τελική ευθεία με άκρα μυστικότητα...

Η ΑΕΚ μπαίνει στην τελική ευθεία για την απόκτηση σέντερ φορ με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν κλειδώσει σε μια συγκεκριμένη περίπτωση

Η ΑΕΚ έχει καθυστερήσει σε μεγάλο βαθμό την προσθήκη ενός σέντερ φορ δίπλα στον Λιβάι Γκαρσία που θα προσφέρει ανταγωνισμό στη θέση. Μπορεί ο Στίβεν Τσούμπερ να είναι επαγγελματίας και να παίζει παντού, όμως ο Λιβάι δεν… πιέζεται από τον Ελβετό καθώς δεν του προφέρει ανταγωνισμό. Ο επιθετικός που θα αποκτηθεί από την ΑΕΚ δεν μπορεί να είναι τυχαία περίπτωση. Αρχικά λόγω της μεγάλης καθυστέρησης.

Εχει περάσει τόσος καιρός από τότε που ο «Δικέφαλος» ξεκίνησε να αναζητά «φουνταριστό» που δεν θα μπορούσε τώρα να καταλήξει σε μια περίπτωση… λαχείου. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι με τον Λιβάι Γκαρσία στην… βιτρίνα της ομάδας καθώς μπορεί να φέρει μια πολύ μεγάλη πρόταση, θα πρέπει να υπάρχει η αντίστοιχη αγωνιστική ασφάλεια στην ΑΕΚ αν κάποια στιγμή αποφασιστεί η πώλησή του.

Οπως και να έχει, η «Ενωση» δεν μπορεί να… κρέμεται από την κατάσταση του 26χρονου επιθετικού, όσο εντυπωσιακός κι αν είναι θα πρέπει να έχει εναλλακτική. Η περίπτωση του Κουαντουό Ντουά σας έχουμε ενημερώσει ότι έχει χάσει αρκετό έδαφος για την ΑΕΚ στο σημείο του ανεκπλήρωτου – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- καθώς η «Ενωση» προχωρά μια άλλη υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΚ μπαίνει στην τελική ευθεία για την απόκτηση σέντερ φορ με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν κλειδώσει σε μια συγκεκριμένη περίπτωση και τις επόμενες ημέρες να αναμένονται εκτεταμένες εξελίξεις πάνω στην εν λόγω υπόθεση.

Πλέον ο χρόνος πιέζει γιατί στην Ελλάδα μπορεί να υπάρχει το χάντικαπ του τέλους των μεταγραφών στα μέσα Σεπτέμβρη, ωστόσο στις περισσότερες χώρες οι μεταγραφές τελειώνουν στο τέλος Αυγούστου.

Αυτό σημαίνει ότι όσο περνάνε οι μέρες γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο να αποκτηθεί επιθετικός πάνω στον οποίο υπολογίζει μια ομάδα, γιατί δε θα έχει τον χρόνο να τον αντικαταστήσει, κάτι που θα έχει ως επακόλουθο να ξεμείνει η ΑΕΚ με ένα πολύ περιορισμένο αριθμό λύσεων. Οσο δεν υπάρχει σέντερ φορ το κενό θα γίνεται με μαθηματική ακρίβεια ολοένα και πιο εμφανές μαζί με τη χα- σούρα στη σούμα των γκολ της «Ενωσης».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News