Ολυμπιακός: Νέος συνεργάτης του Μπαρτζώκα ο Καλαμπόκης

Ο Γιάννης Καλαμπόκης αποχώρησε απο την ομάδα του Περιστερίου και θα είναι ο νέος συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα στο τεχνικό επιτελείο.

Σύντομο ήταν το πέρασμα του Γιάννη Καλαμπόκη απο το Περιστέρι, με τον Έλληνα προπονητή και άλλοτε παίκτη των «ερυθρόλευκων» να μετακομίζει στον Ολυμπιακό, ως συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Παρά το γεγονός πως μόλις… χθες ανακοινώθηκε απο την ομάδα του Περιστερίου, ώστε να αναλάβει το εφηβικό και το παιδικό τμήμα της ομάδας, ο ίδιος δεν θα συνεχίσει στο Περιστέρι και θα βρεθεί στην ομάδα του Πειραιά.

Ο Γιάννης Καλαμπόκης θα βρίσκεται στο επιτελείο του Μπαρτζώκα και θα καλύψει ουσιαστικά την θέση του Μιχάλη Καλαβρού που αποχώρησε, μετά την εξαετή θητεία του, ώστε να ενταχθεί στο επιτελείο των Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» δεν άργησαν να βρουν τον αντικαταστάση στο κενό που άφησε ο Καλαβρός και παρά το γεγονός πως κοίταζαν και άλλες περιπτώσεις, κατέληξαν στον Έλληνα προπονητή. Υπενθυμίζουμε πως ο ίδιος είχε αγωνιστεί με τα χρώματα του Ολυμπιακού την διετία 2003-2005 και πλέον επιστρέφει στον Πειραιά απο εντελώς διαφορετικό πόστο.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News