Μαρινάκης: «Θα συνεχίσουμε με πτωτική πορεία για τις τιμές και με ανοδική πορεία για τα εισοδήματα»

Ο Παύλος Μαρινάκης σε συνέντευξή του στο Action24 ανέφερε ότι η ΔΕΘ είναι ένας θεσμός και πως ο πρωθυπουργός προσπαθεί χρόνο με τον χρόνο να αλλάξει αυτό το οποίο είχαμε συνηθίσει δηλαδή να είναι μια αφορμή για να ακουστούν παροχές αλλά να γίνει ένας απολογισμός με λέξη-κλειδί τη λογοδοσία.

«Αυτό που θέλουμε, ουσιαστικά, είναι να περιγράψουμε πώς θα πορευτούμε τα υπόλοιπα περίπου 3 χρόνια μέχρι το 2027, τι έχουμε κάνει αυτόν τον χρόνο της δεύτερης τετραετίας και τι θέλει να κάνει η κυβέρνηση με βασικό στόχο τη διπλή σύγκλιση, αυτό που είπαμε και στη Θεσσαλονίκη. Δηλαδή, να προσεγγίσουμε κι άλλο τον ευρωπαϊκό μέσο όρο και στα εισοδήματα και σε πολλές άλλες κατηγορίες. Αλλά και τη σύγκλιση μεταξύ της Αττικής και της υπόλοιπης Ελλάδας», συμπλήρωσε.

Για το θέμα των τεκμαρτών εισοδημάτων και την κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος για τους ελεύθερους επαγγελματίες, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως η κυβέρνηση έχει μόνο μειώσει ή καταργήσει φορολογικούς συντελεστές και στόχος της είναι να συνεχίσει να το κάνει.

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ: dailypost.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News