Premier League: Δύο σπουδαίες μεταγραφές για Τσέλσι και Αρσεναλ στο... παρά ένα

Ακόμα ένα επιθετικό όπλο πρόσθεσε στην φαρέτρα της η Τσέλσι, μετά την απόκτηση του Τζέιντον Σάντσο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έτσι ο Ραχίμ Στέρλινγκ ,που δεν χώραγε στο ρόστερ των «μπλε», μεταπήδησε στην Αρσεναλ.

Ντόμινο εξελίξεων λίγο πριν την ολοκλήρωση του θερινού μεταγραφικού παζαριού στην Αγγλία, με την προσεχή αντίπαλο του Παναθηναϊκού στην League Phase του Conference League, να ανακοινώνει μία σπουδαία κίνηση για την μεσοεπιθετική της γραμμή.

Αυτή δεν είναι άλλη από την απόκτηση του Τζέιντον Σάντσο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την μορφή δανεισμού για την φετινή σεζόν αλλά με υποχρεωτική οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι, η οποία φτάνει στην… λογική τιμή των 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Αυτή η εξέλιξη έφερε οριστικά εκτός «Στάμφορντ Μπρίτζ» τον Ραχίμ Στέρλινγκ. Ο 30χρονος Αγγλος διεθνής, είχε ενημερωθεί από τον Εντσο Μαρέσκα πως δεν βρίσκεται στα αγωνιστικά του πλάνα και αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Οπως και συνέβη, με τον Μικέλ Αρτέτα να έχει τον ποδοσφαιριστή σε εκτίμηση μετά την κοινή θητεία τους στην Μάντσεστερ Σίτι και να τον αποκτά με την μορφή δανεισμού. Ετσι η Αρσεναλ ενισχύεται στην επιθετική της γραμμή και δείχνει πιο έτοιμη από ποτέ να διεκδικήσει το πολυπόθητο πρωτάθλημα.

Στην συμφωνία δεν προβλέπεται οψιόν αγοράς.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News